Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אחרי הדיון האחרון בנוגע לרעידות(מה שנדרש זה איזון גלגלים,שאעשה בצירוף פתרון לבעיה נוספת שיש לי כרגע).

בנוגע לבעיה הנוספת שהזכרתי קודם לכן,מדובר במקרה צורב של פגוש עקום,מעט, בקצהו הימני,הפגוש אגב הוא האחורי.

הרכב המדובר הוא I30 שנת 2008.

אני מעוניין לבצע תיקון של האזור,השאלות שלי הן כאלו:

-לאור חומרת הפגיעה,כמה אמור לעלות תיקון משוער?

-האם פוליש+ווקס יעלימו את השריטות?או שמדובר במשהו עמוק יותר?

שאלה אחרונה והחשובה ביותר:

המלצה לפחח הגון באזור אשדוד,אם אפשר כתובת,אודה לכם.

רוב תודות לעונים.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מרוב העייפות לא טרחתי להוסיף תמונה,על מנת שתיהיה לכם אינדיקציה על חומרת הפגיעה:

36523174.jpg

שוב,תודה לכל העונים,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...