Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היתחדשתי בHU של אלפין 9887 :-D, כמובן שאין מילים על איכות הסאונד שהישתפרה פלאים.

כעת נשאר לי לכוון את הHU, ופה אני טיפה מתקשה.

ראיתי שיש שני אופציות של אקולייזר: גרפי ופרמטרי, רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם? מה יותר טוב מבחינת איכות בסאונד?

ואיך לכוון כדי שיהיה סאונד איכותי?

ואיך אני קובע טווחים לחיתוך?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מה קורה pashok תתחדש על ה-HU באמת מכשיר ברמה הגבוה ביותר, קצת קשה להסביר לך דרך הפורום איך לכוון כי כל אחד יש לו סט אפ שונה וכל אחד צריך כיוון שונה.

הרדיו הזה לא קל לכיוון ומי שלא יודע לכוון ישמע בו כמו במכשיר פשוט.

לגבי האיקוליזר עדיף על פרמטרי מכיוון שיש שם אפשרות ליותר משחק אם הסאונד וגם להגיע לתוצאה הרבה יותר טובה, אבל כרגע בגלל שאתה עוד חדש אם זה תשתמש בגרפי כי אתה ממש תתחרפן מיזה כי אין לך במכשיר הזה תצוגת גרף.

כמו פה. שיש לי מכשיר דומה אם אותו תצוגה.

בכל זאת את את מתעקש להשתמש בפרמטרי הינה לך כמה כיוונים שאצלי הם נשמעים פיצוץ.

פרמטר מספר 1: +6, 50hz ,1.0

פרמטר מספר 2: +5, 125HZ,1.0

פרמטר מספר 3: -2, 315HZ,1.0 תשחק אם הפרמטר הזה למעלה למטה תיראה אין אתה אוהב.

פרמטר מספר 4: +4, 6.3KHZ,3.0

פרמטר מספר 5: +6, 16KHZ,1.0

אפשרות שניה:שונה לחלוטין בסאונד אבל גם טובה.

פרמטר מספר 1: 0+-, 63HZ,1.5

פרמטר מספר 2: 0+-, 400HZ,1.5

פרמטר מספר 3: 0+-, 1.0KHZ,1.5

פרמטר מספר 4: 0+-, 2.5KHZ,1.5

פרמטר מספר 5: 0+-, 6.3KHZ,1.5

תענה, אני מקווה שתגיע למפגש הבא וגם שאני יוכל להגיע ונשב יחד על הכיוונים, אני מקווה גם עד המפגש הבא לסיים את הבניות בקורות ובדלתות שנוכל לשמוע בכיף.

פורסם

תודה רבה יוני אני אנסה את הכיוונים הנ"ל.

דרך אגב מה תפקיד ה-Q שם?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

תודה. דרך אגב כיוונתי את הEQ לפי הפרמטרים שלמעלה וזה נשמע הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...