Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הרכב שלי מתחיל להתנהג כמו גרוטאה! זה התחיל בזה שהרוורס פשוט לא נכנס להילוך, הלכתי לפיאט ברעננה והם דרשו כמעט 5 אלף בעבור החלפת כל הרובוט ברכב ....

בגלל שרק עכשיו קניתי את הרכב לא יכלתי להוציא סכום כזה. בינתיים הרוורס "הסתדר" אבל התחילה בעיה קצת יותר מדאיגה-כל פעם שאני לוחץ על דוושת הבלם הרכב עושה רעש כאילו הוא עומד להתפוצץ.

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך באזור רעננה שמטפל בפיאט פנדה רובוטית שהוא לא מוסך פיאט?? אין לי בעיה לשלם, אבל המוסך המורשה פשוט מגזים לחלוטין עם המחירים...

תודה

פורסם

אני מקווה שבעת הרכישה מצב הרכב היה תקין, וכך גם בבדיקה. אבל זה בגדר "עבר זמנו".

לעניינו, מוסך מקצועי מאוד של פיאט הוא "שמשון" ביהוד, אבל בלי כל קשר, בבעיות חריגות כאלו מומלץ לבדוק

אצל כמה בעלי מקצוע כי המחירים יכולים להשתנות משמעותית.

איך הרוורס "הסתדר" מעצמו, זה מה שלא ברור...

• תוכן חדש...