Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב שלי הוא הונדה סיוויק שנת 2008 ואני מעוניין להתקין בו את המערכת שלי שכבר קיימת מהרכב הקודם..

המערת שלי כוללת 2 מגברים אז השאלה היא אם אני צריך לחבר גם 2 מנחתים או שאפשר 1?

תודה מראש.

פורסם

1. לא צריך 2 מנחתים.

2. ידוע לך שאתה צריך חוטים מיוחדים כדי שלא תעבד שליטה על מזגן וכו'.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אז איך אני מתקין עם מנחת אחד? הרי אני צריך 3 RCA את הראשון בשביל הרמקולים הקדמיים, עוד אחד לאחוריים ועוד אחד למגבר של הסאב..

ועוד משהו... Jusper כאן אמר שהתקנה כזו מבטלת לי את השליטה של המזגן? איך זה קשור ואיך מתגברים על זה?

פורסם

Jusper ערב טוב

אני חושב שטעית פה בגדול ואני מניח שזה בגלל שאולי לא הבנת את השאלה של פותח השרשור

אני מבין שהוא רוצה להרכיב מגברים ברכב

אין שום בעיה להתחבר עם מנחתים בחוטי הרמקול

אני הייתי מציע לו להתחבר עם שני מנחתים ולחבר אותם בחלק האחורי של הרכב (בבגא"ז) תוך שימוש בשני RCA של מטר

כשהמנחת שמתחבר ליציאות הרמקול האחורי יתפצל למגבר של הסאב ולמגבר של הרמקולים האחוריים

את המנחת שיחובר ליציאות הרמקולים הקדמיים יש לחבר למגבר שיעבוד על הסט הקדמי

אין שום קשר בין חוטי הרמקול למזגן של הרכב או לכל רכיב אחר ברכב

דרור

פורסם

ערב טוב דרור.

לדעתי 2 מנחתים זה מיותר.

כן אם הוא רוצה שליטה על קדמיים ואחורים אז כן אתה צודק.

לגבי סיויק אתה טועה, אני לא יודע האם יצאה לך לעשות התקנות לסיויקים חדשים שיש בהם מערכת מקורית שעצמות של חוטים עוברים דרך מערכת מקורית.

דרור זה גם אופציה אבל למה לבזבז כסף.

אגב אפשר לעשות יציאה AUX

c8581e926d06.gif

פדף איך לפרק מערכת מקורית

http://www.collegehillshonda.com/instructions/8th_gen_civ_sedan/xmradio.pdf

יש לי הונדה סיויק 2010 5ד' מערכת שונה אבל אותו עיקרון, אני גולש באתרים של הונדות וקראתי הרבה דברים וכל בן אדם שרוצה להחליף מערכת מקורית הוא צריך חוטים מיוחדים לדוגמה

euro-300x225.jpg

פורסם
ואני מעוניין להתקין בו את המערכת שלי שכבר קיימת מהרכב הקודם..

סורי חשבתי שהוא רוצה להחליף גם מערכת מקורית. טעות שלי :lol:

• תוכן חדש...