Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

יום חמישי שעבר אני מגיע דרך חברת כח אדם,מאיזור הצפון (לא אחשוף שם בכוונה כרגע).

החברה הזמינה אותי למה שהיא מכנה "הכנה למרכז הערכה לחברת תקשורת מסויימת לתפקיד X) -זו סימולציה,למה שמצפה במרכז הערכה,שאמור היה להתקיים למועמדים יומיים לאחר מכן.

באותו היום,חזרה אליי אחת מעובדות המשרד והיא בקשה ממני לא להגיע למרכז ההערכה ביום ראשון בטענה של "חוסר מקום".

ביום א' התקשרה אליי חברת כח אדם אחרת (שוב בלי שמות בכוונה) והציעה לי משרה אחרת באותה חברת תקשורת.

לאחר שקורות החיים שלי נבדקו,טענה החברה,שאני לא יכול לגשת כרגע למרכז הערכה שלהם אעפ"י שבכלל לא הייתי במרכז הערכה !!!!

לטענת,חברת כח האדם הראשונה והמהוללת ,הדברים בטיפול שלהם כולל קו"ח ולכן,כל חברה אחרת לא יכולה להמשיך את הטיפול כל עוד הם מטפלים בנושא.

מה הייתם עושים בעניין ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי, חברת כ"א האדם הראשונה יכולה לטפל במה שבא לה.

נסה את מזלך עם החברה השניה.

בחברה גדולה, במשאבי האנוש, יד ימין אינה יודעת מעשיה של יד שמאל.

משכנתא זה קל

פורסם

הבעיה היא לא בעימות בין 2 החברות,אלא בעובדה שחברת התקשורת לה הייתי מועמד חסמה מראש את האפשרות של חברת כח האדם השנייה לשלוח אותי למרכז הערכה דרכם כי אני מטופל עדיין דרך החברה הראשונה ועדיין נחשב "בתהליך"- כביכול לא "שלילי" אבל גם לא "חיובי".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשביל מה אתה ניגש למרכז הערכה דרך חברת כ"א? אני שלחתי קו"ח דרך האתר אינטרנט של החברה, תוך 7 שעות חזרו אליי והזמינו אותי למרכז הערכה ונגמר הסיפור.

• תוכן חדש...