Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמות גבוהות יש כמין רעשים לא נעימים (רעידות קול שכאלו) שבאים מהדלתות (מכיווני הרמקולים בדלתות ספציפית) . חשבתי שאולי זה בגלל שהמגנט של הרמקול נוגע בפח הדלת ואולי אטימה שלו באמצעות גומי תביא לשיפור הסאונד והרזוננס . ראו תמונות שצירפתי כדי לקבל המחשה למה שעשיתי . האם זה לא יפגע ברמקול עצמו ? האם זה אכן יוכל לשפר את איכות הסאונד בכך שלא יהיה יותר רזוננס ? תודה רבה לעוזרים .

P1010020.jpg

P1010022.jpg

פורסם

לא יודע אם זה פוגע, אבל:

בחלק מהרמקולים של HERTZ וקומפוננטים של Image Dynamics מגיע ציפוי גומי עם הלוגו של החברה מסביב למגנט.

ככה שלא ניראה לי שעשו את זה בשביל היופי, אלא שהמגנט לא יגע בפח / בזכוכית של החלון בזמן עליה וירידה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה זה טבעת הגבהה ?

אני בסה"כ רוצה שהסאונד שלי ישתפר ולא יהיה את הרזוננס המגעיל הזה מהדלתות כאשר אני שומע מוזיקה בווליום גבוה . האם הגומי הזה יעשה את האפקט שאותו אני מחפש ?

פורסם

לא יעזור לדעתי.

הבעיה היא (כנראה) שהפלסטיקים של הדלת זזים בגלל האוויר שהרמקול מזיז, לא בגלל שהרמקול נוגע מאחור במשהו.

אבל אולי אני טועה - תנסה ותראה.

Auto Emoción

פורסם

טבעות הגבהה אלה טבעות שהרקול יושב עליהן ( בדרך ככל מעץ MDF ), והן נועדו להרחקה של המגנט מתוך פנים הדלת- על מנת לא להפריע לחלון לעלות ולרדת / הפרדה של הרמקול מהפח של הדלת.

ניתן ליראות על מה מדובר בתמונות האלה ( בתמונה הראשונה זאת הטבעת הכי פשוטה, ובשנייה מדובר על טבעת מושקעת יחסית ):

640x480.aspx

18032009840small.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...