Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות אליכם יקיריי,

כמה יעלה לי פילטר פתוח פשוט?

האם אחרי הרבה זמן הרעש באמת נכנס למוח וזה חופר? או שמפילטר פתוח לא משתגעים?

שמעתי איפשהו שיש דבר כזה ערכת ניקוי לפילטר, אני חייב לקנות כזה דבר? ואם כן כמה זה עולה?

וכל כמה זמן אני צריך לנקות את הפילטר?

ד"א הצינור שלי פונה לפרונט כלומר שיכנס אויר מהגריל, רציתי לשאול למה זה יותר טוב? [למה זה משנה שנכנס אויר]

מצטער על החפירה חברים.

יאללה תגובות :wink:

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

פילטר פתוח "חופר" רק ביניקה חזקה של אוויר כלומר לחיצה חזקה על הגז,גם לא משהו נוראי.

בנסיעה רגילה כניראה תשכח שהוא שם.

ערכת ניקוי מאוד מומלץ לקנות כדי לנקות את הפילטר ביעילות,לנקות כל טיפול לרכב,טיפול 10K

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אשמח אם תענו לי על שאר השאלות

ואפשר לקבל חוות דעת על הפילטר של K&N כי התעניינתי מאחד מחברי הפורום תודה רבה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

יש לי גולף 1.8 ידני פילטר פתוח K&n שיפור מורגש ומבורך(לא INBOX)ניתן להרכבה והסרה בקלות,במקרה הגרוע תמכור את הפילטר הלאה,אבל אני משוכנע שתהיה מרוצה

פורסם

רציתי לדעת בבקשה כל כמה זמן צריך לנקות פילטר פתוח בערך?

ומאיפה קונים ערכה לניקוי הפילטר?

תודה!

מצטער עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות ברורות ולא מצאתי מאיפה קונים ערכה לניקוי הפילטר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אם אתה לא נוסע בשבילי עפר ופודרה, פעם ב5000 ק"מ יהיה מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הנושא שלך נטחן בצע חיפוש מקיף שיתן לך שעות של קריאה הבנה ואף לימוד אם כדאי פילטר פתוח תיתכונן לנעילה שבוע טוב.

אני מאמין ואתם

פורסם

לגבי האוויר שנכנס מהפרונט של הרכב, ככל שהאוויר שנכנס למנוע קר יותר, ככה הוא תופס פחות מקום, ככה יש יותר מקום לתערובת וככה יוצא הספק גבוהה יותר.

ז"א שאם מישהו ירכיב את הפילטר לא נכון והוא ינוק את האוויר מאיזור תא המנוע, ככשם האוויר ממש חם אז חוץ מרעש לא יצא מהפילטר הזה כלום, יש מצבים שבהם זה אפילו יוריד מההספק.

• תוכן חדש...