Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שראיתי את הסרטון הגעתי למסקנה שהיא כמעט מושלמת.

אני חושב שהחזית של ה-M3 הנוכחית היא אחת היותר מוצלחות שהיו בסדרת ה-M3,היא פשוט מדהימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חיית מסלול אהה?!

לפי דעתי מתאים יותר לה שחור מאשר כתום. 8)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

כי למרות מחירה יהיו כאלה שיקנו אותה ?

אנשים רציונלים לא קונים פרארי\למבורגיני\פורשה,אין שום הגיון לשלם מחיר כל כך גבוה על מכונית כלשהי (לכאורה,כן?).

מעטים מאוד האנשים שאני מכיר עם רכבי על שבאמת מנצלים עד תום את הרכב שלהם ברמה שאפשר להגיד שהרכב "מחזיר את ההשקעה".

ועובדה שיש אנשים שמשלמים את זה.

לא דיברתי על אנשים רציונליים.

אבל אני לא רואה יותר מידי אנשים שמעדיפים M3 ייעודית למסלול על פני 911 GT3 שעולה עשרות אלפי דולרים פחות (או אפילו GT3RS שנכנסת בתקציב כזה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא בטוח שהמחירים שציינת נכונים, במוו לא פירסמו מחירים רשמיים ל GTS.

בכל מקרה,אם אלו הם המחירים אז אכן ה- GT3 RS עולה אותו דבר ואם מסתכלים על הנתונים אז גם הם אותו הדבר, בערך אותו הספק, הפורשה קלה יותר. בין שתיהן גם אני הייתי הולך על הפורשה אבל תמיד יש מקום לעוד שחקנים בתחום הזה.

לגבי ההבדל במחיר בין M3 רגילה, אכן מדובר בהבדל פסיכי לחלוטין אבל מדובר על רכבים שבנויים להתחרות בתחרויות רשמיות ללא תוספות כלשהן, הרכב מגיע מוכן עם כלוב התהפכות, מערכות בלימה משופרות, מתלים משופרים ומערכות קירור מנוע אפקטיביות לתחרות על המסלול.

כמה יעלה להכין M3 רגילה למסלול ?אין לי מושג אבל אני בטוח שזה דיי הרבה.

בכל מקרה, חלק מהעניין בשיווק רכב כזה הוא לא המחיר אלה השיווק עצמו.

פורסם

אם זה המחיר זה אכן מוגזם.

אין מקום להשוות בין M3 לבין 911 שעושה שימוש בדינאמיקה יוצאת דופן להגיע לביצועים מדהימים גם בגרסה רגילה, על אחת כמה וכמה בגרסת מסלול.

פורסם

אלו המחירים עליהם דיברו באתרי האינטרנט השונים (WorldCarFans וכו').

BMW will only manufacture the M3 GTS to order and sell it at about €115,000 (US$170,614) per unit. German deliveries begin in May 2010 while other countries are scheduled for the summer.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...