Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום חמישי הקרוב אני טס שוב פעם לארה"ב מי שרוצה עוד מכשירים דיגיטליים לבדיקת רמת אלכהל בגוף או דברים אחרים מאמריקה תרשמו לי הודעה ואני יביא לכם בכיף, בטלפון מיום חמישי אני לא אהיה זמין אבל אני יבדוק הודעות מייל והודעות באתר.

אני חוזר חזרה לארץ ביום רבעי שלאחר מכן בתאריך 21.01.09,

בבקשה מכולם אני מביא לכם בכיף את המוצרים ללא רווח אישי לכן מי שמבקש משהו שידע כי יצטרך לשלם על מה שביקש שאני לא יתקע עם הדברים שלכם כאן בארץ

פורסם

לחבר שלי יש מכשיר על אותו העיקרון רק עם 3 נורות למי שמכיר אור ירוק צהוב ואדום אם אני לא טועה

ובאמת אם אתה קצת מסטול זה מראה לך כתום אם מאוד אדום וכמובן אם בכלל לא ירוק .

די נחמד המכשיר הקטן הזה.

פורסם

השאלה שלי אם המכיר בכלל מאושר בארץ. הוא קביל בבית משפט? אפשרי להשתמש בו כראיה נגדית? כמה הוא אמין?

פורסם

אני ממגדל העמק אני עובד באזור מרכז נתניה ותל אביב, ומסתובב הרבה בפתח תיקווה, בת ים, קריות, וחיפה,

בקשר לאמינות המכשיר כמו שכתבתי בשרשורים קודמים המכשיר בעל תקן אמריקאי וארופאי לכן אמינותו גבוה, בקשר לבתי משפט אי אפשר להגיד כי "המכשיר הראה כי יש לי רמת אלכהל נמוכה בגוף והשוטר שעצר אותי ובדק ראה שהרמה היא מעבר למותר" מכיוון שלא ניתן להוכיח את זה, המכשיר הוא מד עזר לנהג כלומר אם שתית אלכהל בכמות סבירה אבל אתה לא יודע אם עפ"י החוק מותר לך לנהג או לא אז תשתמש במכשיר ואם יש לך רמת אלכהל כלשהי אז תחכה קצת, תשתה הרבה מים, תתאוורר, עד שהמכשיר יראה לך שהרמה שלך סבירה בשביל לנהג.

פורסם

מצטרף לחגיגה ,אני מאזור המרכז ,ראשון-לציון:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

נשמע מעניין!

אני בינתיים ישב לי וכשתחזור אם יתאפשר וישאר אני יקנה ממך אחד.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תוכן חדש...