Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אתר WAP לפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בנושא. יש לי מכשיר LG KU990 וכשאני מחבר אותו אל המחשב יש לי אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שישמש כמודם למחשב. האם גם גלישה זו נכללת בתוכנית של ה150 מגה שאני מקבל לחודש או שזה חיבור שונה שיחייב אותי בתשלום נוסף?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

***לא יכול לערוך, אז ככה:

אחרי שאמרתם לי "תגלוש חופשי" וכו', שמתי לב שהחשבון קפץ בכמה שקלים טובים.

אני כרגע לא יודע אם זה בגלל הגלישה, או בגלל שהחשבון מתעדכן פעם ביום.

אני אברר את זה.

וכנראה שבסוף אני משלם על כל אתר WWW ולא משלם רק על אתרי WAP.

למרות כל ה"דפדפן יודע להשתמש ב-3G PORTAL דרך הדפדפן. גלוש חופשי."

פורסם

אלעד,

יכול להיות שחרגת ממסגת הרוחב הפס המותרת (לא יודע על כמה סגרת עם אורנג') ואז אתה מחויב ע"ב הרוחב פס שאתה לוקח.

תברר מול החברה מדוע עלה המחיר שאתה אמור לשלם.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לא ייתכן שחרגתי, החבילה בת 3-4 ימים ויש לי הגבלה של 150 מגה בחודש. גלשתי מכל זה אולי חצי שעה.

המוקד שלהם סגור עכשיו, וגם נקודות השירות. אני אחכה למחר בעזרת השם . תודה רבה לכולם .

פורסם

תבדוק על מה חוייבת דרך האתר של אורנג'.

דבר שני, אתה לא יכול לדעת בלי פירוט על מה חוייבת. יתכן מאוד וחוייבת על השיחות, שכן החשבון מתעדכן אחת ליום עד כמה שידוע לי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מצב חשבון עדכני באורנג' מתעדכן לפעמים פעם ביום, ולפעמים פעם בכמה ימים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...