Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תהיה פייביש.

97 אחוז מהנסועה של כ"א כאן היא נהיגה מנהלתית, שלא מחייבת החלפות HEEL & TOW, ואם זה מחוץ לעיר, אז אפילו לא מאמץ מלבד לחיצה על הגז (בהנחה שאין לך קרוז קונטרול).

שמר,

אני לא יודע מה איתך, אבל אני ב90% מההעברות משתמש בגז ביניים, שלא לדבר בכלל על זינוק בעליה שאני לא יכול לדמיין איך עושים אותו בלי לחיצה בו זמנית על שתי הדוושות (מובן שאני יכול אבל אחרי שיודעים כמו שצריך לא חוזרים לזינוק כמו בשיעור נהיגה)

אני גם משתמש הרבה ביום יום בבלימה ברגל שמאל אבל שוב זה הרגלים...

בכל מקרה שים לב מה כתבתי:

מי שטוען שאין צורך בנהלי נהיגה לנהיגה ספורטיבית

אגב, לא אמרתי שאני נוהג כל הזמן עם נעלי נהיגה, כלל לא!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצלחת לבלבל אותי עם הנהלים והנעלולים. :roll::lol:.

בהנחה שאין לך תיבת "דוג" ויש סנכרונים בהילוכים, לא ברור לי למה צריך צוויישן גז בהעברות, אבל אם זה מה שעושה לך את היום, לבריאות חביבי :wink:.

פורסם

באמת אשמח אם מישהו יסביר מה זה תורם לעשות דאבל קלאץ'/להוריד הילוך עם גז ביניים ברכב עם גיר מסונכרן (אצלי צריך רק כשמורידים להילוך ראשון).

פורסם

שמר, באמת! גז ביניים זה לא בשביל ההילוכים אלא בשביל הקלאץ' ואין לזה קשר לסינכרונים בגיר

למרות שגם דאבל קלאץ' זה נחמד כשמשעמם או כשרוצים להוריד לראשון בחמישים קמ"ש.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...