Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הראש מנוע ברכב שלי(דייהטסו שרייד שנת 93 מנוע 1300 ידנית) הוא מאלומיניום או מפלדה?

מכיוון שעד לפני שקניתי אותו הבחנתי שהשתמשו במי ברז רגילים, כרגע המיכל של המים מלא חלודה

שבוע הבא אני ינקה את כל המיכל ויחליף לנוזל קירור

אפשר יעוץ, איזה נוזל קירור מתאים לרכב שלי?

והאם...

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422&kind=ViewShop&idprod=310_6&random=966741577722132224

חוטי הצתה אלו מתאימים לרכבי?

תודה מראש חברים יקרים

פורסם

חבל שלא התייעצת בפורום הייעוץ כי היינו אומרים לך לא לקנות ולהתרחק מהצרה העתידית- החלפת מנוע זו שאלה של זמן בשל איכול בלוק המנוע בסבירות גבוהה כתוצאה משימוש במי הברז במקום נוזל הקירור.

כדאי להחליף בהקדם לנוזל קירור איכותי ולהתפלל חזק באמת שלא אירע נזק גדול יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב קניתי נוזל קירור בצבע ירוק של פז, הנוזל מדולל כבר(1 גלון מדולל)

הוצאתי את מתקן המים שמחובר לראדיאטור, ניקיתי אותו ביסודיות(את המיכל ואת הצינור)

הוצאתי את בורג הראדיאטור מלמטה ורוקנתי את כל המים מן הראדיאטור

חשוב לי לציין שהמים שיצאו מהראדיאטור(מלמטה) היו די נקיים

הכנסתי בפתח המילוי עוד 2 ליטר מים ונתתי להם לזרום שיצאו מלמטה וינקו את הקרבורטור מהחלודה,בוץ שנשאר

סגרתי את הבורג. חיברתי את המיכל,

ומלאתי את נוזל הקירור

כל נוזל הקירור נכנס, לא נשאר אפילו טיפה בגלון.(3 ליטרים..)

טוב לאחר סיום הפרוייקט, מישהו יוכל לתת לי הערכת מצב, האם הנזק ימשיך? האם נגרם נזק שאיננו ניתן לתיקון?

חשוב לי לציין שבעלי הרכב הכניסו מיים מזוקקים ולא מיים מהברז(כך לפחות אמרו לי)

תודה מראש לכולם על העזרה, אני ממתין לתגובות שלכם המומחים.

• תוכן חדש...