Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.בפונטו שלי ההגה מרעיש בסיבובים שלו ,רעש לא רציני, אבל די מעצבן לפעמים.

החלפתי רצועת הגה כח, אך ללא הועיל.שמן להגה כח בדקתי ויש, קניתי חדש כדי להחליף ולראות אם זה יעזור.זה באמת יעזור או שזו בעיה אחרת?

לגבי הגיר, ההילוך הראשון נכנס קצת בקושי לעיתים, וההילוך השלישי גם לפעמים פשוט לא נכנס טוב, במיוחד כשאני מוריד לשלישי ולא מעלה לשלישי, מין רעש כזה של חריקה, כאילו שאני לא מכניס את המצמד ומנסה להעביר ככה.מה הבעיה פה?

עכשיו, מה שממש מעצבן אותי, זה מין רעש בהנעה, מין תיקתוק מהיר מאוד שכזה, שנעלם אחרי מספר דקות של נסיעה.גם פה, החלפתי רצועת מנוע, אבל גם זה לא עוזר.מה הבעיה לדעתכם?

עריכה:נזכרתי גם שלפעמים נדלקת לי מין נורה כזאת בצד ימין, אין לי מושג מה היא אומרת, היא נראית כמו מנורה כזאת עם נקודות מלמטה.למישהו יש מושג?

פורסם

מישהו?

אגב ,למה כל פעם כשאני לוקח סיבוב או נכנס למהמורה בכביש, המד דלק פשוט קופץ למטה ואז עולה בחזרה?

זה מלווה גם בהידלקות של נורת הדלק ונעלם אחרי מספר שניות, וחוזר חלילה, קשה לי לבדוק ככה את תצרוכת הדלק ברכב, האם הפתרון הוא החלפת מצוף?

פורסם

מצטרף לשאלה על המד דלק גם אני סובל מאותה הבעיה בדיוק סיבובים ושיפועים המד מזייף . מי שיודע גם היכן ניתן לתקן את הבעיה באזור רחובות אני אודה לו

פורסם

חפש בפורום לגבי בדיקה של צריכת דלק.

מד דלק לא יציב זה נראה לי בכל פונטו.

להחליף שמן גיר יכול לעזור ויכול להיות שהסינכרונים כבר גמורים, אם תחליף שמן בצע זאת המוסך מורשה של פיאט שישימו לך שמן של TUTELA בצמיגות יעודית לגירים של פיאט, העלות ממש לא גבוהה.

לגבי הגה כוח אז תקח מזרק גדול ותשאב את כל מה שיש בכוסית,מלא שמן גיר אוטומט DEXTRON 3 ובדוק אם הרעש נעלם, אם לא אז תשאב קצת מהשמן שמילאתה והוסף תוסף למניעת נזילות לשמן גיר אוטומט הוא מסמיך קצת את השמן וכך המשאבה מפסיקה להרעיש. אצלי זה החזיק שנה לאחר מכן חזרתי על התהליך.

הנורה שאתה רואה זה מזרק דלק שמעיד על תקלה במערכת ההזרקה.

רוב הסיכויים שיש מגע רופף או שיש לך שסתום של EGR שיכול להיות זקוק לניקוי או שהמגע של החיווט גם רופף. לדעתי לא משהו שצריך להדאיג אלה אם כן זה דולק קבוע אצלי זה היה נדלק פעם בחודשיים בערך, כיבוי והדלקה היו פותרים הבעיה בדרך כלל ,אחרת היתי פותח מכסה מנוע ומשחק קצת עם מגעים וזה היה נעלם עד לפעם הבאה.

• תוכן חדש...