Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גולש בפורום הזה כחודש, לצרכי קנית מערכת לרכב על שלביה השונים. הראש שלי מלא באינפורמציה וכשאני נכנס לחנות, מתוך השאלות שאני שואל המוכר חושב שיש לו עסק עם מומחה. בתכלס מעולם לא שמעתי אף אחד מהמכשירים שעליהם שאלתי אותו וה"מומחיות" היא רק בתאוריה.

ממליצים כאן לא פעם בפורום לשמוע לפני קניה, ומשום מה מדגישים את זה במיוחד לגבי רמקולים (שאותם אני מחפש עכשיו).

לא התרשמתי שהמוכרים בחנויות מוכנים במיוחד להשמיע את הסחורה לפני הקניה. ובטח לא כמה סוגים כדי שאבחר אחד. (הם הרי לא יתקינו לי כמה פעמים עד שאקנה). פה ושם יש חנויות עם סטנדים של מכשירים להשמעה, אבל משמיעים שם לרוב את המכשירים היותר זולים (וזה גם כמובן לא כמו לשמוע באוטו).

אז מי שממליץ כאן לשמוע לפני הקניה (וגם כל האחרים) איך אתם שומעים ? והאם נכון שלרוב זה לא ממש מעשי וקונים בלי לשמוע.

פורסם

איפה היית? יש מתקינים שאפילו יתקינו משהו רק בשביל שתשמע. ברוב המקומות יש מערכות לדוגמא שמותקנות בסטנדים. יש גם את המפגשים של הפורום, יש פה מערכות מאוד מגוונות (ומצוינות). יש דברים שאפשר לקנות מבלי לשמוע, אבל אלה בדרך כלל דברים שקשה מאוד למצוא כדי לשמוע, מוצרים נדירים\ישנים מאוד, או יקרים מאוד, לדוגמא.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תשמע מה שנותנים לך.

החשוב ביותר הוא להשאר עם אותם 3 דיסקים ובכל אחד עד 2 רצועות.

הרצועות הם שירים שאתה שומע באופן שכיח ומכיר טוב.

לרוב רמקול שישמע לך טוב ומתרים לאוזן שלך גם על מכשיר זול יהיה מתאים לך ברכב.

אני אישית יכול להמליץ על שמיעה במקומות הבאים:

א.שמעון מסאונד סטורם.

ב.רדיו מילאנו .

ג.SG אלקטרוניקה.

חוץ משמעון השניים האחרים הם יבואנים רשמיים ויש להם קירות השמעה.

אני מאמין שיש לך גם קיר השמעה באפריל טרקלין ובעוזי רדיו.

ככה תשמע כמות גדולה של רכיבים.

מה שעוד חשוב היא לשמוע במסגרת התקציב.

אם תתחיל לשמוע במערכות שחורגות מהתקציב שלך , עזוב את העניין מראש. כיוון שתשמע דברים שלא יהיו לך , אתה תתעצבן ולא תדע מה לקחת.

פורסם

היתי במספר חנויות בירושלים ובאשקלון ולא התרשמתי שנותנים שם לשמוע, בודאי לא רדיודיסק שהוא הרכיב הראשון שקניתי (כי רמקולים יש לי בינתיים מהיצרן של האוטו ). בחלקן יש סטנדים להשמעה אבל על הסטנדים יש מכשירים יחסית פשוטים. התלבטתי בין מכשירים של אלפין לאקליפס ואותם לא היה על הסטנדים. היו כאלה שאמרו מראש שאי אפשר לשמוע. מוכר אחד דוקא כן הסכים להשמיע שני מכשירים כדי שאשווה אבל בסוף שיכנע אותי שזה מסובך ומיותר.

האם זה שונה לגבי מגבר ורמקולים ?

פורסם

אם לא אכפת לך לבוא לרמלה,יש פה מתקין מקצועי מאוד עם המון הבנה בנושא אודיו לרכב.

יש לו קיר שיש עליו מספר רדיו דיסקים ומספר סוגים של רמקולים.

אף מחוברים אליהם מספר סאבים.

• תוכן חדש...