Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוסף גדל - אוסטין A50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע קניתי את האוטו. הוא שנת 57 והוא עם 5 ספרות. עדיין לא היה לי זמן לצלם אותו היות וישר לקחתי אותו למוסך לישור קו והכנה לטסט. האוטו די מושלם למעט פחחות וצבע שניסו לעשות לו, ולא בדיוק הצליחו.

אני מחפש כל מידע או חלק למכונית הזאת.

תמונות יהיו בהמשך.

fs_cambridge_saloon_004.jpg

std_austin_a50_cambridge_saloon_1956_r3q.jpg

A50.jpg

std_austin_a50_cambridge_saloon_1956_f3q.jpg

פורסם

לירוי,אתה לא נח...

אם זה הרכב שאני חושב,אז הפחחות והצבע באמת גרועים.

מזל-טוב!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
לפני שבוע קניתי את האוטו. הוא שנת 57 והוא עם 5 ספרות. עדיין לא היה לי זמן לצלם אותו היות וישר לקחתי אותו למוסך לישור קו והכנה לטסט. האוטו די מושלם למעט פחחות וצבע שניסו לעשות לו, ולא בדיוק הצליחו.

תמונות יהיו בהמשך.

אתה חזק, איך אתה מוצא את כל הכלים הנדירים האלו?

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

רק שתדע לידע כללי, רכב מיוחד ונדיר אולי שווה יותר וגם זה לא תמיד. תמיד רציתי שיהיה לי משהו שאין לאחרים, אבל כשצריך לתקן משהו ואין חלקים זמינים צריך לקמבן. זה לא כל כך כייף. דוגמא מהשטח, המוריס 1800 היא מושלמת ויש לי עוד אחת לפירוק אבל אני לא מצליח להתגבר על הבולמים עם המים. מה שלא עשיתי כאשר שאני נוסע בו ונכנס לבור קטן יש על הבומבה לחץ שמפוצץ את הצינור. היום הותקן בו צינור מחוזק עם חוטים, מקווה מאוד שיחזיק מעמד.

פורסם

עד מתי יא לירוי , איפה אתה שם את כל האוסף ?

דבר ראשון תתישן - האוסטין נראה חמוד וכמו שאני מכיר אותך הוא גם יגיע לאותה רמה שבתמונה .

ודבר שני - חלאס ... תשאיר משהו לאחרים !!! :lol:

תתחדש !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
רק שתדע לידע כללי, רכב מיוחד ונדיר אולי שווה יותר וגם זה לא תמיד. תמיד רציתי שיהיה לי משהו שאין לאחרים, אבל כשצריך לתקן משהו ואין חלקים זמינים צריך לקמבן. זה לא כל כך כייף. דוגמא מהשטח, המוריס 1800 היא מושלמת ויש לי עוד אחת לפירוק אבל אני לא מצליח להתגבר על הבולמים עם המים. מה שלא עשיתי כאשר שאני נוסע בו ונכנס לבור קטן יש על הבומבה לחץ שמפוצץ את הצינור. היום הותקן בו צינור מחוזק עם חוטים, מקווה מאוד שיחזיק מעמד.

אני יודע איפה יש אוסטין 1800 בשביל חלקים עבורך (אני לא מאמין שמישהו יתנגד... היא עומד כבר קרוב ל15 שנים לפי דעתי..)

אם אתה מעוניין אני אשמח בה.פ.

נאור.

נ.ב

תתחדש!

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תמונות יהיו בהמשך.

תתחדש! מאוד דומה לשלי (לי יש A30). אשמח לראות תמונות בהקדם האפשרי.

ד"א, יש לך חלקי חילוף? אני חייב בדחיפות :oops:

תתחדש, שוב ובהצלחה!

אור

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

פורסם

תמונות יהיו בהמשך.

2 מכוניות אוסטין A50 בעכו 0545455422. ויקטור.

פורסם

כנראה פתחתי פה לשטן, כי היום אחרי שהחלפתי את הצינורות מאחורה למחוזקים, התפוצץ לי צינור מקדימה. הבעיה עכשיו שאני צריך לפרק את הציריה והמשולש כדי להגיע אל הצינור.

פורסם

אם אתה רוצה יש לי A55 נדיר עים אוברדרייב שמור ומשופץ מודל 57 יש לי ספרות פרוספקט ומבחן דרכים בעיתון מאותה תקופה

יוני 0505244105

o1_6_1_91985_20070107050117.jpg

o1_6_2_91985_20070107050117.jpg

o1_6_3_91985_20070107050118.jpg

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
אם אתה רוצה יש לי A55 נדיר עים אוברדרייב שמור ומשופץ מודל 57 יש לי ספרות פרוספקט ומבחן דרכים בעיתון מאותה תקופה

יוני 0505244105

כרגע מספיק לי אחת .
  • תוכן חדש...