Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני אתן קצת רקע, בגיל 12 התגלתה אצלי סכרת "נעורים" או סכרת Type 1 כפי שהיא נקראת.

כיום אני בן 17 +, מאז שאני חולה היו 2 מקרי היפוגליקמיה - איבוד הכרה עקב סוכר נמוך היה לי בדיוק לפני שנתיים, אפריל 2005. כמובן שמדד נוסף בסכרת שהוא הימוגלובין A1C היה אצלי מצויין בשביל חולה סכרת - 7.0 אם אני לא טועה.

התחלה:

לפני יותר מחצי שנה כמו כל בן נוער המתקרב לגיל 17 התחלתי להתכונן לקראת הכניסה לעולם המוטוריקה.

ידעתי שבגלל מחלתי אני מוגבל לרישיון סוג ב' על רכב ואופנוע עד 500 סמ"ק אם אני זוכר נכון.

כמו כן ידעתי שאצטרך לקבל אישור מיוחד מרופא שלי בשניידר.

הוצאתי טופס ירוק, נסעתי לשניידר. הרופאה כתבה לי מכתב והלכתי משם שמח. הגעתי למשרד הרישוי בישוב, הפקידה אמרה שזה עניין של 10 יום עד שיאשרו לי, לקחה לי את הטופס הירוק ולדבריה שלחה אותו לרופא הראשי של משרד התחבורה.

מאז לא ראיתי את הטופס הירוק שהוצאתי וגם איבדתי לגמרי כיוון, כל זה קרה לפני יותר מחצי שנה.

לאחר 3 חודשים הגיעה אליי הביתה מכתב ממשרד הבריאות "המכון הרפואי לבטיחות בדרכים" ובו צויין שאני חייב לשלם 93 ש"ח כדי שיתנו חוות דעת, כמו כן ביקשו שיעבור בדיקת ראייה נוספת (עברתי כבר כשהוצאתי את הטופס הירוק) וגם ביקשו שאצהיר על מחלתי בפני עורך דין שזה עלה לי 60 שקל בערך.

המכתב נשלח ב 05/12/06 למכון הרפואי במכתב רשום עם כל המסמכים שביקשו.

היום 11/3/2007 קיבלתי מכתב רשום, ובו כתוב שלא נמצאתי כשיר לנהיגה על רכב פרטי עד 2 טון.

במכתב כתוב שאני רשאי להגיש בקשה לבדיקה מחודשת של התיק שלי.

מי שבקשתו תדחה תוך 30 יום יכול להגיש ערעור ולשלם אגרה על סך של 874 שקלים! :idea:

הייתי חייב לשתף אותכם, אני מאוכזב נורא.

מקווה שיבדקו את התיק לי עוד פעם ויתנו לי אישור כי הסכרת שלי מאוזנת וכבר שנתיים לא היה לי מקרה של איבוד הכרה עקב המחלה.

פורסם

מצער לשמוע כמה שהדברים מתנהלים לפעמים שלא כשורה.

לדעתי כדאי לך ליצור קשר עם עו"ד שינסח לך מכתב משכנע.

בהצלחה,

והכי חשוב הרבה בריאות!

• תוכן חדש...