Jump to content

viper_gt2

  • הודעות

    122
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי viper_gt2

  1. הדלתות נפגעו באמצע ואם אתה יכול להראות על איזה קורה מדובר, הקורה שבין שני הדלתות? וירידת ערך מקבלים בסוף בלי שום קשר אחרי הערכת שמאי שיגיד כמה תהיה הירידת ערך ואז מקבלים צ'ק לבית עם הסכום של הירידת ערך זה כבר קרה בעבר הקרוב.
  2. השבוע אמא שלי נהגה ברכב (מאזדה לאנטיס מן הסתם) ונכנס בה רכב בצד ככה ששתי הדלתות של הלאנטיס נכנסו פנימה, בקיצור ההורים שלי הלכו ל"מוסך האומן" כי זה המוסך שהביטוח שלח אותנו אליו... בקיצור לפני כמה זמן ראיתי או בפורום הזה או בפורום מקס טיונינג (שגם שם אני יפרסם את ההודעה) שאמרו דברים לא טובים על מוסך האומן ושהם נוכלים אבל אני רק חושב שזה המוסך הזה אני לא יודע אם נאי זוכר נכון או לא... בקיצור אם באמת מישהו פירסם פה על המוסך הזה ויש לו חוות דעת מנסיון אז שירשום לי פה דחוף כי האוטו כבר במוסך שלא יעשו לנו בעיות באוטו... תודה רבה רבה. עכשיו יש על הטמבון האחורי שפשוף קטן אפילו לא שקע רק שפשוף של צבע שלא קשור לתאונה ובעל המוסך אמר לאמא שלי שהוא יעשה את הטמבון חלק חלק כמו חדש והוא עוד רוצה 500 שקל רק על השפשוף הזה שזה רק צביעה!!!! כמובן שאמא שלי לא ממש מבינה במכוניות אבל לא נשמע לה הגיוני אז היא אמרה לא!!! גם לי זה לא נשמע הגיוני כי לצבוע רכב שלם עולה בערך 3000 שקל אז איך רק שפשוף בגודל שלט של טלויזיה אמור לעלות 500 ש"ח?!?!! אמא שלי אמרה לי שזה שדבר איתם על הכל הוא בחור שמדבר יותר מידי, אתם יודעים מהאנשים שאומרים אני יעשה פה ופה משהו חבלז מזמז על הזמן משהו פצצה. בקיצור אם יש עצות אז תודה.
  3. מיאטה זה רכב כמו z3 שאחרי שאתה נועל אותה ובא להיכנס הבייתה אתה מביא בה עוד מבט ואומר פששש איזה יפה
  4. הכונס של האימפרזה הלבנה הפוך או שזה רק נראה לי?
  5. הכנף הקטנה באמת מכוערת זה מראה את האיבו כמו מכונית משפחתומטית.. ומה קשור שהכנף הגבוהה היא ערסית היא בכלל לא ערסית היא מתאימה לאיבו בדיוק כמו הכנף של פרודרייב על האימפרזה.
  6. מה זה גרשון קמה שגיעות קתיב, בתח אתה מהאלה שלא סיימו 12 שנוט לימוד
  7. סיני מה קרה לך עם סטה? הוא אמר שהוא לא רוצה לשפר אצלך את ה-50 סמ" שלו ובגלל זה אתה יוצא נגדו כל הזמן?!?!?! לא יפה
  8. אחחח איזה עיצוב יפה יש ל- yzf1000 אופנוע מרשים לאללה... ובאיזה שנתונים הוא יוצר? ומישהו יכול לשים פה אתר או להעלות נתונים של האופנוע הזה?(משקל,כוח, מהירות מירבית וכו') ודרך אגב יש אחד למכירה באתר של מוטוטסט... כסוף שחור. asaftas איזה צבע שלך ואתה יכול לשלוח לי בפרטי תמונות שלו אם יש לך? תודה.
  9. סקוטר על איזה אופנוע אתה רוכב? או קטנוע...
  10. ווואיי ספידסטיקר אז מה אני יעשה עכשיו איך אני יכול לעלות לנעג צעיר? כרובי בקשה תעלה אותי לנהג צעיר נ.ב: ביאג'י הזה סילון.
  11. כרובי צודק, ספידסטיקר יצאת מעפן
  12. דוקאטי 999:shock:
  13. viper_gt2

    חבר מתפרע

    סתום לא סתום ענה לכם תשובות שסתמו לכם ת'פה
  14. קומפרסור בדגמי מרצדס אלו דגמים שיש בהם סופרצ'ארג'ר.
  15. אם אתה רוצה יש ג'יקסר 600 סמ"ק שנת 99 ב-50 אלף נראה לי במוטוטסט http://www.moto-test.co.il/m_productDesc.asp?cat=0&id=685 ויש עוד כמה סיביארים וכו'...
  16. מה מזומן? חשבתי שסיכמנו על צ'ק?!?!?!?!
  17. שאלה שעניינה אותי... אני מדבר על טסטרים של לימוד נהיגה ולא טסטרים של להעביר את האופנוע טסט וכאלה.
  18. ג'יקסר!! האופנוע הזה כזה יפה בעזרת השם אצלי בחניה.
  19. viper_gt2

    ניסאן Z350

    הנה התמונות. ד"א שני רכבים מדהימים וגם חזקים! וסתם למי שרוצה יש גם תמונות של הrx8 מהארץ. הצלם cuteone של הניסן ואת המזדה לא יודע מי צילם. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/a/n/n/e/l/_/n/i/d/m/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408221932543363/200504111928332565/050402_054138-2594_350z9.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/a/n/n/e/l/_/n/i/d/m/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408221932543363/200504111930507555/3238759.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/a/n/n/e/l/_/n/i/d/m/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408221932543363/200504111933469010/3238763.jpg
  20. viper_gt2

    ניסאן Z350

    יש כבר שני 350z בארץ ויכול להיות שגם יותר, לי יש תמונה של השחורה, וייבאו גם אחת לבנה אבל אין לי תמונה שלה.
  21. רוסי לא איטלקי?
  22. זה בדוק שסטה היה צריך לנצח הוא נהג באמת יפה מאוד... ובגלל הקטע הסופי הזה הוא הפסיד... ניקי היידן יצא הכי בבאסה אם הוא לא היה מחליק היה לו סיכוי גדול מאוד להישאר מקום שלישי ואולי הוא גם היה מצטרף לזוג מקדימה
  23. כן ראיתי ת'שידור החוזר וג'יברנאו נתן את המכה הקטנה לרוסי אבל לא כדי להפיל אותו או להכשיל כי זה היה בגלל שרוסי היה בנתיב הפנימי והוא עבר לחיצוני כדי לדחוף את ג'יברנאו לצד (לא דחיפה פיזית) אבל מן הסתם שאופנוע מתקרב לצד שלך אתה תזוז טיפה וזה מה שגרם לו להגיע לחול ולקבל "רק" את המקום השני. גם שימו לב שכשהם היו על הפודיום אז סטה ניסה להימנע מלחיצת יד עם רוסי אבל כנראה שלא היה לו נעים אז הוא לחץ(שימו לב להבעת פנים שלו).
  24. לדעתי היה בסוף לכלוך גדול של רוסי- כשהוא וג'יברנאו הגיעו קצת לפני הסוף היה קטע יפה שג'יברנאו עקף את רוסי ואז ההיפך ושוב פעם עד שהם היו צמודים ורוסי נתן מכה קטנה לג'יברנאו והוא סטה לכיוון השוליים. או שאני טועה וג'יברנאו הוא זה שנתן את המכה
  25. לזה שפתח את הנושא קוראים לך במקרה רוי?
×
×
  • תוכן חדש...