Jump to content

AutoCool

  • הודעות

    606
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי AutoCool

  1. אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך, ניסע איתך ברכב ונדריך אותך. אנחנו מוסך מורשה של קיה כך שגם נוכל לבדוק שהכל בסדר ברכב שלך ומאחר שיש לנו ניסיון עשיר מאד בנהיגת מרוצים והדרכה, נוכל גם להדריך אותך. תוכל ללמוד עלינו באתר שלנו, כאן: http://dservice.co.il/ וגם בדף הפייסבוק שלנו, כאן: https://www.facebook.com/dhs.israel?focus_composer=true&ref_type=bookmark בהצלחה, ביי
  2. למכירה: סובארו DL1300 מודל 1983. יד שניה 123,000 ק"מ. כולל מזגן. במצב מושלם. מחיר: -.22,000 ש"ח. לצלצל לניר בן-ארי 09-9523536
  3. היי און! מזל טוב - סיימת לשפץ. ועכשיו, מתחילים לשדרג?
  4. AutoCool

    ניקוי חול

    זה בוצע בחצם בארות יצחק המחיר: אני לא זוכר, זה היה לפני יותר מחמש שנים. בכל מקרה זה לא היה בשמים. בהצלחה!
  5. AutoCool

    ניקוי חול

    רצוי שלא לנקות בחול את המשטחים החיצוניים. אני ניקיתי את הרצפה, בתי הגלגלים ותא המנוע. אח"כ צבעתי ב - Washprimer מעליו צבע יסוד וצבע עליון או זפת. מאז השיפוץ חלפו יותר מארבע שנים והכל נראה עדיין כמו חדש.
  6. תקנה אצל הלל סגל (הצוללת הצהובה): מוסך ליוגב הוא היבואן של Thermo-Tec Automotive, Inc. תזמין טלפונית והם שולחים את החומר אליך. אני מרבה להשתמש בחומרים שלהם. מומלץ ביותר.
  7. צלם האומנות רודי אלמוג בחר באסקורט שלנו כדוגמנית צילום:
  8. AutoCool

    פורד קפרי

    http://www.capriclinic.com.au/ http://www.burtonpower.com/parts-by-fitment-type/parts-by-car-model-ford/ford-capri.html
  9. תחשוב בבקשה שוב. האירופה המקורית מכוערת לאללה ...
  10. חכו! חכו עוד קצת ותראו איזו אסקורט מדהימה מצטרפת לאסקורטים המדהימות שכבר אתם מכירים:
  11. ומה דעתכם על זה?
  12. עם קצת ידע טכני וידים טובות, אפשר להרכיב את המערכת גם בקורטינה. הנה תמונות איך זה מורכב בקורטינה Mk2 (שלך Mk3, לא?): Cortina Mk2 המחיר באנגליה - 350 פאונד.
  13. WOW איך זה עובד! לא להאמין, מדהים ...
  14. כנראה שהבעיה בצלם ולא באובייקט הצילום. הנה עוד כמה תמונות:
  15. הסיפור החל מכך שרציתי הגה קצר. המסרק הסטנדרטי שמאפשר 3.25 סיבובים מנעילה לנעילה. אני הרכבתי מסרק בעל יחס העברה קצר יותר: 2.50 סיבובים מקצה לקצה. בינתיים נסעתי קצת, כאן אצלי בחצר וההגה מרגיש מצוין. ניתן לכוון את התנגדות ההיגוי באמצעות פוטנציומטר שמותקן על הדשבורד. הצלחתי להגיע למצב שההגה לא קשה מידי ולא קל מידי. עדיין לא נסעתי בכביש ציבורי וזאת בגלל שהקומפוננטים במערכת החשמל (של ההגה החשמלי) עדיין לא מקובעים למקומם וגם צריך לבצע כיוון פרונט. ראיתי את הפרק הזה - באמת מגניב. אגב: גם אצלי מורכב דיפרנציאל מוגבל החלקה. כן - DHS מייצג "דרך השטח". היכן בדיוק נמצאת העיירה הזו?
  16. הרכב הזה יצא מדרך השטח, לפני כשבועיים:
  17. חשבתי שכדאי שתדעו: הרכבתי הגה כוח חשמלי על האסקורט וזה עובד מעולה.
  18. יש לי למכירה דרייבשפט קומפלט אחרי שיפוץ ואיזון, של אסקורט. אני לא יודע אם זה מתאים לקורטינה.
  19. תודה צביקה!
  20. אתה מוזמן לנסות אותנו: www.dservice.co.il יש לנו "קצת" ניסיון בפורד.
  21. תדביק אותו! http://www.layogev.co.il/Download/3M-Branches/Car/Thermo-Tec-A-11.5.pdf
  22. לחברי מועדון סובארוהוליק, מועדון סאאב, מפגש השרון, פייברקלאב ולכל האחרים שהצטרפו והתארחו אצלנו בהשקה, תודה רבה. שמחתם אותנו מאד והפכתם את הארוע לייחודי באמת. להתראות בשמחות, ניר בן-ארי.
×
×
  • תוכן חדש...