Jump to content

Drift

  • הודעות

    128
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Drift

  1. אציין שאין בחניה הזו סימון לעליית מעלון או משהו כזה על הכביש. בתמונה השניה מדובר בחניה הימנית יותר. בנוסף, שים לב להודעה הזו:. וגם, האם האמור כאן: לינק רלוונטי למקרה זה? מדובר על בגץ בנושא.
  2. מצורף צילום הקנס. מצורף גם פרטי החוק שעל פיו ניתן הדוח.
  3. שלום לכולם, דוד שלי בעל תו נכה משולש. חנה בעיר רחובות בחניה שמורה לרכב עם מעלון (בשוגג). קיבל דוח על סך 245 שח. בחיפוש ברשת הבנתי שלא בטוח שהדבר תקין, עם זאת לא מצאתי סימוכין ממש מדויק מעבר לכמה פוסטים ואזכורים ברשת. אשמח לעזרתכם! תודה רבה מראש לעוזרים :)
  4. היי, ניסיתי אבל לצערי לא עזר, ניסיתי גם לקודד עם הוראות קידוד שמתאתי באינטרנט עם דלת ומכסה מנוע פתוחים אבל ללא הצלחה. יש עוד רעיונות?
  5. מישהו?
  6. שלום לכולם, יש לי פורד מונדאו 2008 עם שלט כזה (מצורפת תמונה). אחרי שנגמרה הסוללה והחלפתי לחדשה השלט כבר לא שולט על הרכב. ביררתי באינטרנט והבנתי שצריך לקודד אותו מחדש לרכב. אשמח לעזרתכם! תודה :)
  7. שלום לכולם, מדובר בשלט של קוברה מהסוג שבתמונה. לאחר החלפת סוללה נוכחתי לדעת שהשלט לא פותח וסוגר את הרכב. מחיפוש ברשת הבנתי שלאחר החלפת סוללה יש צורך בקידוד של השלט מול הרכב. לעזרתכם אודה.
  8. זה המקורי: וזה מה שיש לי:
  9. המקט של החלק שפורק הינו 95230-3a400. יש בידי ריליי שרשום עליו וואוי jd1914 40a אפשר להשתמש בו אולי?
  10. מצ"ב שרטוטים מעודכנים שידועים שהם לגטס, הקודמים היו מהרשת. עדיין רלוונטי? צריך לבדוק ולעדכן.
  11. ואם המפוח נכבה במצב 0, מה ההשלכות, אם יש כאלה בכלל?
  12. טוב, אז מצאתי ריליי בקורפס והזמנתי. זמן המשלוח לא ידוע, עד שהוא יגיע יש מניעה מלעשות גישור? תודה
  13. זו סכמה של המערכת כפי שמצאתי ברשת
  14. טוב, בדקתי ובגישור 30 ו 87 זה עובד. אם אני משאיר את הגישור קבוע, מה יקרה? אם אני משאיר את הויסות על 0 והמפוח כבה, יש סיבה לדאוג לתופעות לוואי בשל הגישור? כלומר יש בכלל סיבה להחליף את הריליי ולא לעשות גישור קבוע?
  15. אני מניח שכן, מכיוון שבמידה והבעיה הייתה בנגד, המאוורר היה עובד במהירות 4.
  16. אם כך אני מבין שהחשוד העיקרי הוא הריליי של הבלואוור? ראיתי את הריליי הזה בתא הריליים שבתא המנוע, אשמח לדעת לפי השרטוט בין אילו 2 רגליים ניתן לגשר על מנת לבדוק שאכן הריליי הוא הבעיה. למיטב הבנתי 30 ו87? תודה לעוזרים
  17. ראיתי בתרשימים מקוונים שיש ריליי ל Blower בקופסת הפיוזים והריליים שבתא המנוע. שאלה נוספת שעלתה מבחינתי, האם במקרה שהריליי של ה Blower פגום, זה אומר שהמתג של ה AC לא אמור להאיר ואי לכך לא להפעיל גם את המזגן? או שמכיוון שאין אוויר המזגן לא נכנס לפעולה? זאת מכיוון שידוע לי שגם אם הכפתור לחוץ אבל בורר המהירויות על 0, הנורית הירוקה נשארת כבויה. תודה שוב.
  18. איך אני מגיע לממסר המדובר? רק כדי להסביר את עצמי אולי טוב יותר, כפתור ההפעלה של המזגן אינו מואר בירוק כמו תמיד ובורר המהירויות לא מוציא אוויר בשום מהירות. עם זאת התאורה של פאנל המזגן תקינה ומוארת במלואה (בורר מהירויות וכד׳). איך אני יכול לדעת שזה ההמסר הזה? מה מחירו? יש ממסר תואם ברכב שאפשר ״להשאיל״ ע״מ לבדוק שזאת הבעיה? תודה!
  19. שלום רב, מדובר ביונדאי גטס 2005. לידע כללי לפני כשבוע בערך הוחלף המצבר ברכב. בימים שלאחר מכן המזגן עבד כרגיל. כרגע המצב הוא שאם מסובבים את בורר המהירויות או לוחצים על כפתור AC אין תגובה כלל. נבדקו פיוזים AC ו Blower ונמצאו תקינים. מה השלב הבא לבדוק? תודה
  20. שבוע טוב, אשמח לתגובה תודה שוב מראש
  21. נפח 2.0 דגם 150 כ״ס שנת 2008.
  22. JF1BL5LS58G037150 לפי מה שמצאתי המקט מסתיים ב891 במידה וצדקתי, עם זאת באתר של סובארו בישראל זה מקוטלג כחיישן חמצן אחורי לבי 3. יכול להיות שהם חופפים? תודה
  23. שלום רב בסובארו בי 4 מודל 2008 נדלקו נורות המעידות על תקלה בחיישן חמצן שני. תקלה P0037. אשמח לדעת איך ניתן לדעת מה המקט המדויק כדי להזמין כזה? תודה לעוזרים
  24. חלפים לחלק הקדמי למונדאו 2008.
  25. שלום לכולם, מחפש המלצה לפירוקיות רכב באזור המרכז. תודה
×
×
  • תוכן חדש...