Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש באתר יש לי פורד פיאסטה דינמיק ואני רוצה למות.

לפני מספר חודשים נגשתי למכונית ניסתי להניע ולא היה שום תגובה שומעים את הסטרטר אבל האוטו לא מניע. קראתי לשגריר לאחר מספר בדיקות (הם השפריצו דלק לקרבורטור ,הוסיפו דלק למכל, דפקו על הטנק דלק) והאוטו הניע לכמה שניות ונכבה. לאחר קבעו שיש בעיה עם משאבת הדלק וגררו אותי למוסך

המוסך החליף משאבת דלק והחזיר לי את האוטו רק עכשיו עם טורים גבוהים וטען שיש בעיה במנוע הצעדים .... הוא ניתק אותו ואמר שהוא מנסה לימצאו לי אחד חילופי משומש שמעולם לא נמצא

כעבור מספר שבעות התקלה חזרה אל עצמה שוב האוטו לא מניע רק הפעם ברגע שהשפריצו ספרי קרבורטור לתוך הקרבורטור האוטו נדלק נסעתי בחזרה למוסך שאמר שהחליף למשאבה אחרת ( לתענתו מקורית של פורד )

שוב האוטו נסע אחר בערך חודש חזרה הבעיה המוסך התוודה ואמר שאין לא מוסג מה הבעיה החזיר לי את הכסף (לאחר ויכוח קל אני רוצה להדיגש שהוא היה מוסך מורשה של פורד???)

והיתי בדרכי למוסך אחר . ( גם הוא מורשה )

שם הם תענו שהבעיה היא כנראה של המחשב הם עידכנו את התוכנה והחזירו לי את האוטו

כעבור עוד חודש האוטו שוב לא מניע שוב שגריר מגעים משפרצים ואוטו מניע

אני מיואש אין לי מוסג למי לפנות או איך לטפל לבעיה

עם יש שם משהו שמבין למה הקרבורטור לא מקבל דלק? \ לא מניע ?

ולמה לפתע האוטו עובד על טורים גבוהים ?

בנוסף עם מישהו מכיר מוסך אמין של פורד שיודע מה הוא עושה אנא המליצו לי !

תודה

דגם

Ford Fiesta 1998 1.25 Zetec 5d

פורסם

בפעם הבאה שהרכב לא מניע יש לגרור אותו למוסך כדי שיראו במקום את התקלה וכך אולי יהיה יותר קל לאתרה, אל תסכים להתנעת הרכב בכוח ע"י התזת דלק או אתר לתוך בית המזרק.

יש להחליף את מסנן (פילטר) הדלק ולבצע בדיקה של לחץ מש' דלק ושל ספיקת מש' דלק (כמות דלק שהמש' מספקת ליחידת זמן).

באיזה אזור אתה נמצא כדי לכוונך למישהוא מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לא הבנתי, הרכב שנת 98 ובעל קרברטור וגם בעל מחשב?

איך זה יכול להיות?

תבין הבחור בלחץ , רוצה למות, בגלל רכב מסכן , הידע שלו בתחום הרכב לוקה בחסר( בלשון המעטה) וברור שאין קרבורטור ברכב זה, ומה שברור שהמוסך פורד הקודם שהחליף משאבת דלק, והחזיר את הכסף, הוא צדיק אחד בסדום, והפעם יש לחפש מוסך מקצועי ואמין, ולא צדיקים, כי כאלה יש רק בגן עדן, ולכן בשביל זה קיים ידידנו רפי לין שיוכל לכוון את פותח השרשור למוסך כזה, בתנאי שפותח השרשור יואיל, לציין את מקום מגורייו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מתגורר ברמת גן

אתם צודקים אין לי שמץ....

חוץ מלהפנות אותי אלה למוסכניק "אמין"

יש פה מישהו שמבין מה קורה עם האוטו ?

הוא עבר טיפול לפני חודשים פלגים , פילטר אוויר , והחלפת שמן ....

פורסם
אני מתגורר ברמת גן

אתם צודקים אין לי שמץ....

חוץ מלהפנות אותי אלה למוסכניק "אמין"

יש פה מישהו שמבין מה קורה עם האוטו ?

הוא עבר טיפול לפני חודשים פלגים , פילטר אוויר , והחלפת שמן ....

מוסניק אמין לא יכול .ולא מסוגל ,אבחן תקלות דרך מסך המחשב ..." חאפר " מסוגל...!

המתן לרפי לין שיתן לך הפניה למוסך אמין באזור מגורייך. בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה !

שאלה

1. עם אין ברכב שלי קרבורטור איך שגריר הניעו את הרכב ? (ספריי קרבורטור ? )

2. הזרקת דלק איך זה עובד ?

סתם עם יש לכם זמן או אתר שיכול להסביר

• תוכן חדש...