Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני מעוניין להחליף את הרדיו של הרכב שלי במערכת מולטימדיה + מצלמת רוורס, אני מעוניין לעשות זאת בעצמי בשביל שיצא זול, באיביי ובאלי אקספרס יש כל מיני מערכות כאלו בגרושים (100-400 כמובן שיש גם יקרים יותר אבל אין לי את הכסף להשקיע יותר),

רציתי לשאול את המבינים איך אני מוצא מערכת שתתאים לי לרכב (קורולה 2006) ואיך אני יודע שאני לא קונה זבל?

פורסם

את האמת אני יודע שצריך פאנל שיתאים במקום הרדיו המקורי. כך בחשבון שאתה תאבד את השליטה מההגה המקורית (אני מניח שיש מערכות וקומבינות שמתאימות את זה אבל זה מייקר את העסק)

אישית יש לי רכב כמעט כמו שלך ופשוט קניתי משדר FM ופשוט מתחבר בבלוטות' עם הטלפון. האיכות לא כזו נוראית בערך כמו של תחנת רדיו שקולטים אותה טוב עם מקסימות פה ושם הפרעות קלות (טוב זה תלוי באיזה איזור בארץ מסתובבים).

עוד אפשרות שלא בדקתי זה מתאם AUX שמתחבר לרדיו דיסק המקורי ועולה בסביבות ה200 ש"ח.

לגבי מצלמת רוורס אפשר לקנות בנפרד משהו סיני (עולה 100 ש"ח באייבי בערך). אבל לדעתי ברכב הזה אפשר להסתדר יפה בלי מצלמת רוורס אבל בו נגיד זה לא רע.

מסרב לחתום:evil:

פורסם

יש לך את הגרסה עם מערכת מקורית או הליסינג עם מערכת בהתקנה מקומית?

שניהם במקור הם 2 DIN ואתה יכול להתקין מה שבא לך.

יכול להיות שבשתי הגרסאות אתה יכול להתקין בלי מתאמים בכלל, בגרסה עם ההתקנה המקומית אתה מוציא את המערכת עם המגירה למטה ומתקין חדש.

באלי אקספרס אתה יכול לראות כמה הזמנות יש ותגובות של הקונים.

מערכות עם אנדרואיד מתחילות ב 100 $, תראה מה הקונים אומרים.

לא הייתי ממליץ על מערכות של 50 $

אייל

• תוכן חדש...