Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מפתיע מה שאתה אומר על רון....יש לו יחסי אנוש מצויינים וכל מי שניכנס בשערי המוסך הוא לא מפספס אותו..באמת חריג ואני מניח שחד פעמי מצידו לפחות. תמצא לך כל מוסך ושיחליפו לך גומיות זה ממש לא מורכב. אם היית גר באיזור שלי הייתי פה דואג לך אבל לא שווה לך בשביל זה לבוא עד לפה.

פורסם

אותי הוא פספס..

אך אחד לא טען שזה מורכב לגשת למוסך

אבל אתם מכירים את ההרגשה ללכת למקום שאתה פחות מבין בתחום ולהיות תלוי בחסדי המכונאי? אז לי נמאס מזה..

אמרתי שאם יש פורום שמבינים ומכירים למה לא לשאול ולקבל המלצות?

לא מורכב..

פורסם (נערך)

מישהו מכיר את מוסך אלי בר בבני ברק?

אם היית גר באיזור שלי הייתי פה דואג לך אבל לא שווה לך בשביל זה לבוא עד לפה.

ותודה על הרצון בטוב

עריכה אחרונה על ידי jox
פורסם
נסה את שאפט, גבע, אורן שירותי רכב

שלושתם מאיזור ת'א רבתי.

מומלצי הפורום כמובן.

תודה אבדוק לגביהם

פורסם
אותי הוא פספס..

אך אחד לא טען שזה מורכב לגשת למוסך

אבל אתם מכירים את ההרגשה ללכת למקום שאתה פחות מבין בתחום ולהיות תלוי בחסדי המכונאי? אז לי נמאס מזה..

אמרתי שאם יש פורום שמבינים ומכירים למה לא לשאול ולקבל המלצות?

לא מורכב..

מבין אותך לגמרי ומכיר את ההרגשה...מה שאני עשיתי בנידון הוא פשוט קניתי כלי עבודה שמתאימים לכל סוגי הטיפולים והתיקונים ולמדתי לעשות הכל לבד. לא צריך להיות תלוי באף אחד ולא צריך לסמוך על מי שאני מרגיש שלא ממש ניתן לסמוך ואם אין אני לי מי לי. אז או שתתחיל לעשות כך או שתמשיך לחפש בעל מקצוע שיתאים לך. פעם הבאה לפני שאתה ניגש לטסט תן קפיצה פה לפורום ונוכל להדריך אותך מה לבדוק לפני הטסט. אם היית מסיט את ההגה קצת לכל כיוון היית מבחין בגומיות הצירייות ואם אלה הגומיות הפנימיות אתה אומנם צריך זוג בוקים וגק וגם זה לא פרופסורה. פשוט תיצור קשר פה בפורום טרם הגיעך לטיפול או תיקון כלשהו. אם תצטרך כלים אתה מוזמן להגיע ולקחת. ויש פה לא מעט אנשים שיישמחו לתרום לך מהיידע שלהם. בשביל זה נועד הפורום.

פורסם

פעם הבאה לפני שאתה ניגש לטסט תן קפיצה פה לפורום ונוכל להדריך אותך מה לבדוק לפני הטסט

כן רעיון טוב, עכשיו שגם הבנתי שלפי הנתונים יש משהו מסריח בזה שהכשילו אותי בסעיף הבלמים (לפחות לפי דברי אחד המוסכניקים ששמע את הנתונים)

מה אתם חושבים?

טסט.jpg

• תוכן חדש...