Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

הגג ברכב שלי התקלף כנראה הציפוי של הלקה כך נאמר לי, אני שוקל לצבוע אך חושש שזה יכול להרוס ולהשאיר לכלוך של צבע או שאריות על שאר צבע הרכב ,מה עושים? האם יש פחח טוב לא יקרן מירושלים?

תודה

  • ספונסר פורום
פורסם

שאריות הלכה המתקלפות לא ישפיעו ישירות על חלקי הפח האחרים ברכב, זה לא יוצר נזק ישיר לאזורים אחרים. מה שכן, אם לא תטפל בבעיה אז בטווח הרחוק עלולה להיווצר חלודה באזור הגג של הרכב.

 

פחח רכב טוב ולא יקר יש אצל מוסך חיים לוי. סדר גודל של עבודה כזאת, במידה ואין צורך בפחחות אלא רק בצביעה מחדש, הוא כמה מאות שקלים תלוי בצבע הרכב (מטאלי או לא מטאלי, מטאלי עולה יותר).

×
×
  • תוכן חדש...