Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בתור אחד שמחפש בעל מקצוע לשיפוץ פחחות וצבע לרכב אספנות ,

חשבתי שטוב שיהיה שרשור מרוכז עם המלצות לטובה או לרעה על בעלי מקצוע בתחום הפחחות וצבע לרכב בדגש על אספנות

(טיפול בחלודות).

נא לציין:

- שם הפחח ומיקומו בארץ.

- מה בוצע במסגרת העבודה.

- תמונות לפני ואחרי השיפוץ.

- כמה זמן עבר מהשיפוץ ואיך הוא החזיק במהלך השנים.

תודה לכל משתפי הפעולה.

פורסם

קטע, בדיוק היום דיברתי על זה עם בעל החנות מצברים שקניתי אצלו מצבר חדש למיני שלי. היו לו כ5 רכבי אספנות לאורך השנים, בעיקר מהאי הבריטי שטופלו בעיר התחתית אצל בחור יווני - המאסטר של האוסטינים לדבריו- זה היה מזמן...

המלצתו היא על מוסך שנקרא המיישרים בתל חנן נשר ליד מתחם שופר סל- חברי מועדון החמש הצפוני נפגשים ממש קרוב לשם.

אין לי התנסות אישית שם, אבל מחר בבוקר אני אגיע לבדוק הצעת מחיר לצביעה מלאה של הרכב פלוס תיקון חורים "בריאים" בגג וברצפה.

לדבריו, מדובר בעסק משפחתי של שלושה דורות של פחחים ועדיין עובדים שם עם שני פטישים ליישור פחים.

בסופו של דבר הכל עניין של סבלנות וכסף.

מבטיח תמונות.

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מחפש פחח מומלץ "עבודה עברית" בלבד.

שלוקח מחירים סבירים. איזור חדרה - ת"א.

יש דבר כזה?

אמנם לא באזור שציינת אבל הפיאט 127 שלי מסיימת עכשיו שיפוץ אצל פחח מדהים שעושה עבודה מדהימה ובמחיר מצחיק מאד.

איש ישר , שאפשר לסמוך עליו בעינים עצומות.

המוסך נקרא אם איני טועה מוסך "גוונים" ונמצא באזור תעשיה הצפוני באשדוד. טלפון של המוסך אפשר לבקש מגיא127 חבר הפורום שבזכותו הגעתי למוסך המופלא הזה.

ממליץ בחום רב מאד לכל האספנים!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מוסך כמאל ,

מפרץ חיפה רח' השיש

עשה בעבר כמה מכוניות אספנות יפיפיות כמו המוריס שלי שבסמלון ,

שברולט בל אייר 56

האנגליה של אמיר "קלוש" והאנגליה הישנה 46

אופל קדט קופה של שלומי ,

גיפ 42 ירוק יפיפה

טריומף

פחח שמבין לליבינו ודרשותנו .

מומלץ , עבודה טובה מחירים סבירים

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
עושה תלאים כמו שצריך?

כי בשיפוץ של הקורטינה ראיתי שהוא משתמש בהרבה חומר פחחים למילוי.

אתה ראית מישהו שלא משתמש בחומר פחחים?

הוא עושה עבודה מדהימה! והמחירים עוד יותר מדהימים. דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין במספר טלפון.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...