Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעבד בשני מוסכים מורשים של היבואן, קיא, ומאזדה פורד, ועבדתי גם במוסך כללי, וגם אני מכיר לא מעט מוסכים באיזור שלי ואת צורת העבודה שלהם, באיזה מקום אני מצדיק את פותח השרשור! הוא יכל להתמקח ולצאת ביותר זול מסכים!

קודם כל יש הבדל במחיר של חלקים מקוריים וחלקים חליפיים, ובמיוחד הבדל באיכותם!

עבודה במוסך מורשה מטעם יבואן לרוב טובה יותר מעבודה של מוסך כללי! במורשה יבואן סוגרים ראש מנוע לפי המומנטים שכתובים בספר, ובכללי לפי הרגש (שיטה חאפרית ולא מדוייקת) במוסך כללי זה כמו מחנה עבודה הכל בזריזות וחוסר סבלנות וככה שוכחים בורג פה ובורג שם, וטעויות על ימין ועל שמאל. אני ראיתי לא מעט מכונאים במוסכים כללים שסוגרים ראש מנוע עם פטיש אוויר, והשיא הוא שעבדתי עם מישהו שהיה סוגר פלגים עם פטיש אוויר, אז צורת עבודה כזאת לא מצדיקה בכלל את הפער במחירים!

הערת ההנהלה:

לאחר שלכלכת על המוסכים הכללים שהם חאפרים (גם כדאי שתעבור על פורום המתייחס להמלצות על בעלי מקצוע), החלטנו להדגיש את שכתבת אתה עצמך (ולא, אנחנו עדיין לא מסכימים להגדרה, אלא אם תביא סטטיסטיקה מוכחת ומקובלת אבל לפחות עידנת את שטענת קודם):

בקיצור, אני לא מכליל, יש מוסכים כללים שבאמת עובדים לפי הספר ועובדים כמו שצריך אבל הרוב לא כך!

מצד שני לא חסר מוסכים מורשים שעובדים כמו חאפרים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...