Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהבנתי המאוד דל בנושא הזה לא מומלץ להתקין מגבר על רכבים היברידיים. זה פשוט גומר את המצבר התנעה.

החשמל של הרכב (אורות איתותים רדיודיסק אזעקה וכו) מחוברים למערכת טעינה של המנוע בנזין. כידוע המנוע רק מתניע מעל מהירות מסויימת. ככה שרוב הזמן בנסיעות עירוניות המנוע בעירה אינו מטעין את המצבר הפצפון שאליו מחובר המגבר.

זה רק יוצר בעיות וכאבי ראש.

פורסם

אין דרך.

היה לג׳וניור לקוח שסבל מהבעיה הזאת. לאחר שעשיתי קצת מחקר באינטרנט מצאתי שזה פשוט לא מומלץ להתקין מערכות ברכבים היברידים.

אגב הלקוח המדובר בסופו של דבר החליף רכב.

פורסם

זו בהחלט בעיה, עם הרצון העז לחסוך באנרגיה ברכבים ההיברידים, תצרוכת החשמל שם חושבה כנראה עד המיליאמפר האחרון, מה גם שלדעתי הוספת מגבר תסיר מהרכב את האחריות.

לדעתי ניתן ורצוי להוסיף מצבר, וכן הוא יטען (תעבור על הקישור בהמשך, יש שם הסבר), הרי ישנם עוד צרכני חשמל ברכב (שקע 12V ) למשל.

ומדברים שם על מערכות עדינות מאד, ככה שאם אתה הולך על זה תתמקד במגברי קלאס D בלבד, רצוי מהתקופה האחרונה, אולי פחות איכותי, אבל צורכים פחות אנרגיה, לא להשתולל עםהספקים, וסאב נציל.

בכל אופן נתקלתי במספר שרשורים בנושא בפורומים מחו"ל, שדיי מאשרים את מה שאמרתי, תן מבט, פה, ופה.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

תודה לך על ההתשובה קראתי את המאמרים ששלחת..

אז אני מבין שאפילו אם אני שם קבל שיצבור מתח עדיין לא מומלץ לשים ברכב שלי מגבר?

פורסם

האמת אבל שאני לא ממש מצליח להבין למה לא.. הרי המצבר הרגיל של האוטו נטען בעצם מהמנוע ההיברידי שמשמש כטלטנטור לכל דבר ומטעין את שני המצברים נכון או שאני טועה?

פורסם

די בוודאות היצרן ישלול התקנה קבועה של צרכן חשמלי נוסף, וזה מובן.

קבל - לא מחליף בשום אופן מצבר, יש לו יתרונות אחרים (סינון רעשים וכו'), אבל בוודאי שאיננו מחליף מצבר., במקרה שלך לא מומלץ ולא רצוי להוסיף קבל, מערכת זו כבר אופרה אחרת, אך אפשרית.

לפותח השרשור- בשרשורים ששלחתי לך יש כמה וכמה אנשים עם רכבים היברידים שהתקינו מערכות ולא חוו בעיות יוצאות דופן כלל וכלל.

תעבור על השרשורים פעם נוספת.

לדעתי, זה ממש לא אופטימאלי, אבל אם אין רצון\יכולת להחליף את הרכב, התאמה של מצבר גדול יותר בשילוב עם מגבר קלאס D, וסאב עדין לא תהיה בעיה.

בסך הכל מבחינת משתמש הקצה ברכב לא אמורה להיות התנהגות שונה לרכב ולמכלוליו בגלל שהוא היברידי, אבל לא הייתי משתולל ולכן אני חושב שמערכת סולידית (שיכולה להיות אחלה!), כן תוכל להתקין, בשרשורים שצירפתי בהודעתי הקודמת יש מישהו שכבר 7 שנים עם מערכת ברכב דומה, ללא דיווח על בעיות מיוחדות.

SCANSPEAK

פורסם

אם יש יצרנים שמאשרים התקנה של מערכות גפ״מ על המנועים שלהם אני לא רואה סיבה שאם באמת אין סכנה בהרכבת מערבת סטריאו הם ישללו זאת.

לדעתי לא הייתי מסתמך על כמה התקנות בודדות, תמיד יש יוצא מהכלל וחבל שאתה תהיה זה שישמש דוגמא לכולם.

פורסם

אני הייתי הולך על מערכת עם נתוני נצילות גבוהים ככל האפשר בנתון ספיגת הספק נמוכה ככל האפשר.

זוג רמקולים 2 אינטש כמיד טוויטרים של רמקולי מחשב וזוג מידבאסים 6 עד 6.5 אינטש על קרוס פסיבי.

רכיבים כמו אאורה N6 ביחד עם אאורה N2 למשל שעוד ניתן לרכוש במדיסאונד או כל רמקול אחר בסגנון.

וסאב וופר כמו שיש לי ברנו - מיקרוסאב של JL שמוצהר לעמוד סה"כ ב75וואט

כל זה על מגברונים קטנים כמו הרוקפורדים החדשים או הסדרה המניאטורית החדשה של קיקר לסאב ובזה גומר את הסיפור.

אז נכון - לא ישמעו הכי חזק, אבל עדיין אתם תשמעו טוב את כל הספקטרום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...