Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי ביקורות טובות ברשת, החלטתי שאני רוצה לרכוש סילנט FinishKare 1000P Hi-Temp בעיה שיש אתרים שמאפיינים אותו בתור ווקס, וכאלה בתור סילנט. אז מה זה המוצר הזה?!

תודה!

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html

http://www.autogeek.net/finish-kare-1000p-wax.html

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה משנה? אני לא חושב שזה באמת משנה.

לדעתי ( לא התנסתי במוצר אבל קראתי עליו הרבה ) מדובר בווקס כלכך טוב וכלכך חזק בעל עמידות של חודשים רבים.

המוצר הוכיח את עצמו בכל פעם מחדש וישנם רבים שמגדירים אותו כסילנט..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה על התגובה המקיפה Kenworth, אם נניח זה ווקס אפשרי לשים לפני סילנט?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

סילנט בשפה העברית הוא אוטם צבע. אוטם צבע הוא בעצם ווקס סינטטי. הוא מאופיין בעמידות גבוהה יותר מווקס מבוסס קארנובה.

אפשר למרוח אוטם צבע ולאחריו ווקס.

פורסם
תודה על התגובה המקיפה Kenworth, אם נניח זה ווקס אפשרי לשים לפני סילנט?

תזכור תמיד שאם בחרת לעבוד גם עם אוטם צבע ( Sealant ) וגם עם ווקס האוטם יגיע לפניו תמיד תמיד תמיד.

מביקורות בחול על המוצר הזה - אומרים שהוא כלכך טוב שאין צורך אפילו באוטם. מה שכן הוא בטוח לא יזיק במידה ותבחר ליישם אותו מעל אוטם כלשהו.

אתה מוזמן להיעזר בשרשור ה sealant שפתחתי בעבר.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

תודה לכולם, אני מתכוון לרכוש אותו בסוף החודש שאני יטוס לחו"ל. מה שכן אני מתעניין לגבי הג'ט סיל של cg אבל אני אבדוק באינטרנט עם מישהו התשמש בווקס הנ"ל ובאוטם ג'ט סיל ומה התוצאות.

פורסם
תודה לכולם, אני מתכוון לרכוש אותו בסוף החודש שאני יטוס לחו"ל. מה שכן אני מתעניין לגבי הג'ט סיל של cg אבל אני אבדוק באינטרנט עם מישהו התשמש בווקס הנ"ל ובאוטם ג'ט סיל ומה התוצאות.

זה כל מה שתביא :-( , אם אני הייתי הייתי טס (לארופה) סביר להניח שהייתי מביא רבע מהחנות cleanyourcar

אם אתה רוצה המלצות נוספות אני יכול לעזור לך בפרטי

פורסם
זה כל מה שתביא :-( , אם אני הייתי הייתי טס (לארופה) סביר להניח שהייתי מביא רבע מהחנות cleanyourcar

אם אתה רוצה המלצות נוספות אני יכול לעזור לך בפרטי

זאת רק ההתחלה :twisted:

פורסם

אם אתה טס לחו"ל תיקנה מוצר יותר טוב

ZAINO Z-5 PRO

חפש ביקורות הוא מעולה ביותר ופשוט תקבל אפקט WOW להרבה הרבה זמן.(וגם מעלים סימני מערבולות - סווירל ברמה נמוכה)

כתבתי כאן בעבר עליו - מוצאים אותו על כמון רכבי יוקרה כולל בוגטי ווירון, בנטלי ועוד כי הוא ממולץ בחום בגלל התכונות שלו.

יש לי אותו ואם אתה רוצה להתרשם צור קשר בפרטי.

בקבוק אחד טוב למעל 10 כלי רכב כי מספיק שיכבה דקיקה ביותר

קובי

:-)

פורסם
אכן, זהו סילנט. כאמור, וחשוב לציין, בין הטובים ביותר הקיימים במסגרת מחירו.

חברת finishkare יצרה סדרה של שלושה מוצרים מוצלחים

1. Rubbing Compound

2. Sealant Conditioner

3. Hi-Temp Paste Wax

משום מה המוצר השלישי בלבד בסדרה זו הפך להיות הצלחה גדולה בעולם ואין מקצוען שלא מכיר את הווקס הנפלא הזה.

שימו לב בלינק המצורף בעמוד השני מראים את שלושת המוצרים.

פותח השרשור- לשאלתך המוצר מוגדר כווקס על ידי היצרן שלו (מבחנתי זה הופך אותו ליותר ווקס מאשר Sealant)

משום מה ב99% מהחנויות רק הווקס נמכר וכמעט ולא ראיתי חנות אחת שמוכרת את תצורת הסילנט...

מה זה אומר ? אני לא יודע, אני משער שהווקס כלכך מוצלח ( ואולי אפילו יותר מוצלח מהסילנט שלהם, דגש על אולי )

לפעמים כשמוצר מסויים כלכך מבוקש החברה מחליטה לא להשקיע יותר מדי בשיווק מוצרים אחרים שלהם (על מנת לא לפגוע במחזור המכירות של המוצר הראשון)

פורסם
אם אתה טס לחו"ל תיקנה מוצר יותר טוב

ZAINO Z-5 PRO

חפש ביקורות הוא מעולה ביותר ופשוט תקבל אפקט WOW להרבה הרבה זמן.(וגם מעלים סימני מערבולות - סווירל ברמה נמוכה)

כתבתי כאן בעבר עליו - מוצאים אותו על כמון רכבי יוקרה כולל בוגטי ווירון, בנטלי ועוד כי הוא ממולץ בחום בגלל התכונות שלו.

יש לי אותו ואם אתה רוצה להתרשם צור קשר בפרטי.

בקבוק אחד טוב למעל 10 כלי רכב כי מספיק שיכבה דקיקה ביותר

שמעתי שהוא טוב אבל לא כמו ה p1000,תקנו אותי אם אני טועה.. וההצעה שנתתה לי שמעתי גם שהוא פילר,מעניין.

חברת finishkare יצרה סדרה של שלושה מוצרים מוצלחים

1. Rubbing Compound

2. Sealant Conditioner

3. Hi-Temp Paste Wax

משום מה המוצר השלישי בלבד בסדרה זו הפך להיות הצלחה גדולה בעולם ואין מקצוען שלא מכיר את הווקס הנפלא הזה.

שימו לב בלינק המצורף בעמוד השני מראים את שלושת המוצרים.

פותח השרשור- לשאלתך המוצר מוגדר כווקס על ידי היצרן שלו (מבחנתי זה הופך אותו ליותר ווקס מאשר Sealant)

משום מה ב99% מהחנויות רק הווקס נמכר וכמעט ולא ראיתי חנות אחת שמוכרת את תצורת הסילנט...

מה זה אומר ? אני לא יודע, אני משער שהווקס כלכך מוצלח ( ואולי אפילו יותר מוצלח מהסילנט שלהם, דגש על אולי )

לפעמים כשמוצר מסויים כלכך מבוקש החברה מחליטה לא להשקיע יותר מדי בשיווק מוצרים אחרים שלהם (על מנת לא לפגוע במחזור המכירות של המוצר הראשון)

אז אם הוא מוגדר כווקס עמיד אין בעייה לוותר על הסילנט? הוא גם יהיה טוב על הג'אנטים?

תודה

• תוכן חדש...