Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סי 4 פיקאסו מודל 2008

נורית כרית האויר שלי דולקת ברכב ואין לי מושג למה.. בחיבור למחשב הרכב (לא במוסך מקצועי) מסומן על איזה חלק שחסר בחגורה וזה השגיאה היחידה שמופיעה (סורי אין לי את מספר השגיאה)

בנוסף בכיסא ליד הנהג ברגע הנסיעה יש צפצוף אזהרה לשים חגורה אך אף אחד לא יושב על הכיסא בכדיי לחגור

האם יש קשר בין שני התקלות האלו?

אשמח לעזרה

תודה רבה

פורסם
ברשותי סי 4 פיקאסו מודל 2008

נורית כרית האויר שלי דולקת ברכב ואין לי מושג למה.. בחיבור למחשב הרכב (לא במוסך מקצועי) מסומן על איזה חלק שחסר בחגורה וזה השגיאה היחידה שמופיעה (סורי אין לי את מספר השגיאה)

בנוסף בכיסא ליד הנהג ברגע הנסיעה יש צפצוף אזהרה לשים חגורה אך אף אחד לא יושב על הכיסא בכדיי לחגור

האם יש קשר בין שני התקלות האלו?

אשמח לעזרה

תודה רבה

כמובן שיש קשר בין נורת אזהרה של כרית אויר לחגורה, זו מערכת אחת שבה בזמן שכרית האויר מתנפחת חגורות הבטחון מתהדקות על הנוסע. מאחר ויש תקלה בחגורה נורת האזהרה נדלקת. בדרך כלל תיקון תקלה זו הוא פשוט יחסית ולא יקר.

פורסם
כמובן שיש קשר בין נורת אזהרה של כרית אויר לחגורה, זו מערכת אחת שבה בזמן שכרית האויר מתנפחת חגורות הבטחון מתהדקות על הנוסע. מאחר ויש תקלה בחגורה נורת האזהרה נדלקת. בדרך כלל תיקון תקלה זו הוא פשוט יחסית ולא יקר.

לפי מה שהבנתי זה עניין של חלק חסר איפה שהו מתחת לכיסא או ליד החגורה שם מתחת

חבל שלא שאלתי בדיוק.. משהו נתקל בזה

פורסם

רכשתי לפני כשבוע פיקאסו 2008 עם בעיית נורת כרית אויר דולקת.. כמובן שחבו בהתחלה שזה רק עניין של איפוס וזהו

אבל לא עזר ואחרי חיבור הרכב למחשב כניראה זוהה שהבעיה היא בנפץ של החגורה

מה גורם לנפץ הזה להתקלקל?

אשמח אם משהו יוכל להגיד לי בערך מה עלות תיקון כזה.. אני לא רוצה סתם ללכת למוסך סיטרואן ושיקחו לי על בדיקה 200 ש"ח ואז יגידו לי איזה עוד אלפייה לתיקון מה שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגע.. ואז אני אצטער על ה200 ש"ח בדיקה

תודה

פורסם
בדרכ הבעיה בחיווט של המותחנים שעוברים מתחת לכסא

ואפשרי לפתוח שם ולראות שהחיווט תקין? או שזה אזור מסוכן מדי

פורסם

לא צריך לפתוח שומדבר, תסתכל מתחת לכסא יש בדר"כ קונקטורים כשהרכב כבוי תנתק אותם ותחבר בחזרה ותראה גם שאין שום נתק.

פורסם
לא צריך לפתוח שומדבר, תסתכל מתחת לכסא יש בדר"כ קונקטורים כשהרכב כבוי תנתק אותם ותחבר בחזרה ותראה גם שאין שום נתק.

ראיתי את הקונקטורים ופתחתי וסגרתי טוב.. אבל עדיין נורית הכרית אויר דולקת.. מה שמוזר זה שברכבים האלו אם הוא מזהה נוסע שיושב על הכיסא ולא חוגר אז הוא מצפצף עד שהנוסע חוגר.. ואצלי גם שאין אף אחד יושב בכיסא זה מצפצף לי עד שאני סתם על אויר מקליק את החגורה..

• ספונסר פורום
פורסם

מה גורם לנפץ הזה להתקלקל?

הנפץ הזה מופעל במקרה של תאונה. תפקידו למתוח את חגורת הבטיחות במהירות כדי להדק את הנוסע לכיסא. הוא בדרך כלל לא מתקלקל סתם אלא רק במקרה של תאונה. אם בדקת את הרכב ואין לו תאונות רציניות, אז סביר מאוד להניח שמדובר בחוט מנותק.

פורסם
הנפץ הזה מופעל במקרה של תאונה. תפקידו למתוח את חגורת הבטיחות במהירות כדי להדק את הנוסע לכיסא. הוא בדרך כלל לא מתקלקל סתם אלא רק במקרה של תאונה. אם בדקת את הרכב ואין לו תאונות רציניות, אז סביר מאוד להניח שמדובר בחוט מנותק.

אבדקתי את הרכב ונאמר לי שהוא נקי והשילדה נקייה.. מה שכן עשו לו קצת 'וסמטיקה מה שיכול להיות אולי פגיעה קלה כמו באבן או משהו כזה - לא יודע - אבל לא ניראה לי משהו שהיה צריך למתוח את המנגנון

כתבתי בתגובה למעלה גם את זה:

מה שמוזר זה שברכבים האלו אם הוא מזהה נוסע שיושב על הכיסא ולא חוגר אז הוא מצפצף עד שהנוסע חוגר.. ואצלי גם שאין אף אחד יושב בכיסא זה מצפצף לי עד שאני סתם על אויר מקליק את החגורה..

יכול להיות שיש קשר? ואם כן מה יכול לגרום לזה?

• תוכן חדש...