Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה לפני חודש גולף החדשה דיזל 140 כ"ס והוא ממש ממש מרוצה ממנה הרכב מאוד חזק ועלה מאוד מהציפיות שלו מהרכב מבחינת שילדה,מנוע,גיר(מעולה!),מתלים ועוד...

השבוע נסענו בסביבות ה-140 קמ"ש ולקראת איזה פניה הוא לחץ על הברקס דיי חזק ומאז יש חריקות מאיזור הברקס השמאלי אחורי מקרה ממש מוזר הרכב חדש!!!

מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה?

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

זה מכיוון הרפידות של הקאליפר, במיוחד שהם חדשות הם עלולות לקבל פינה חדה (ולא מעוגלת) וזה גורם לחריקה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
זה מכיוון הרפידות של הקאליפר, במיוחד שהם חדשות הם עלולות לקבל פינה חדה (ולא מעוגלת) וזה גורם לחריקה.

ומה הפתרון?

נינג'ה לבנה!

פורסם
אחי קנה לפני חודש גולף החדשה דיזל 140 כ"ס והוא ממש ממש מרוצה ממנה הרכב מאוד חזק ועלה מאוד מהציפיות שלו מהרכב מבחינת שילדה,מנוע,גיר(מעולה!),מתלים ועוד...

השבוע נסענו בסביבות ה-140 קמ"ש ולקראת איזה פניה הוא לחץ על הברקס דיי חזק ומאז יש חריקות מאיזור הברקס השמאלי אחורי מקרה ממש מוזר הרכב חדש!!!

מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה?

אלעד.

אכן יופי של אוטו :)

(אם לא הבנת מהחתימה - יש לי את אותו הרכב אבל תוצרת אודי...)

ואכן יש לאוטו גיר מדהים, בחזרה לענייננו - למה אתה בכלל מסתבך? האוטו חדש - תרים טלפון למוסך, תקבע תור ותן להם להסתכל על זה.

פורסם

אם הרכב אצל אחיך חודש בלבד, אני מאמין שהרעש הוא השחיקה של הדיסקיות החדשות.

תנסה לעבור עוד מספר של קילומטרים וקצת שחיקה ובסוף תבדוק אם יהיה את הרעש.

אם כן ישאר הרעש, גש למוסך המורשה.

תראה את זה כמו שאתה קונה נעל חדשה.

בהתחלה זה לא נוח, אך עם הזמן היא מקבלת את הצורה של הרגל והכל בסדר...

(אין לי מושג מאיפה זה בא לי..:shock: )

פורסם

תלך למוסך, תגיד להם שיעגלו את כל הפינות של הרפידות של הקאליפרים

נ.ב. יש שריקה כזאת שאתה בולם, נכון ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...