Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי פיג'ו 206, שנת 2005, 160000 ק"מ. :)

היום לאחר נסיעה מנתניה לראשל"צ ובחזרה, כשהתקרבתי לבית, הנמכתי את המוזיקה ושמעתי מעין רעש מוזר.

מאין תקתוקים ואפילו דומה קצת לחריקה. עצרתי בצד כיביתי הנעתי ושוב הרעש הופיע.

יש רעש מסוים גם כשהרכב עומד במצב PARK, וכשהוא בתנועה הרעש שונה.

כאשר אני מסובב את ההגה הרעש יותר דומה לחריקה (מתכתית, נראה לי).

כשכבר הגעתי לבנין ולצל, החניתי אותו והיו רגעים שנדמה היה שקשה לסובב את ההגה.

אציין כי הרכב מטופל במוסך מורשה פיג'ו-סיטרואן ("אמפאר") בנתניה, ובאפריל האחרון עבר טיפול מקיף 30,000.

במהלך הטיפול הזה הוחלפו גם הסנדלים של הבלמים האחוריים. לא יודע אם זה קשור, נראה לי שלא.

למישהו יש רעיונות כיוונים למה זה קשור ? אני חושב שעדיף לי לגרור אותו מאשר לנסוע ככה, ועוד שתחושת ההגה לפעמים נוקשה.

תודה

פורסם

בדוק מפלס נוזל הגה כוח (במידה והוא הידראולי אצלך,אני לא זוכר) כאשר חסר שמן אז המשאבה מרעישה וההגה יותר קשה ומרעיש כשאתה מסובב אותו. הייתה לי בעיה דומה בוולוו שלי,אצלי גיליתי נזילה מאחד הצנורות והיה חסר לי נוזל.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אחרי בדיקה חזותית ושמיעתית, הרצועה שסביב הגלגל שמסומן בצבע אדום היא זו שגורמת לרעש:

unled1cq.jpg

בלינק הזה יש תמונה מוגדלת אם זה עוזר למישהו

תגובות ?

פורסם

באמת תבדוק נוזל הגה כמה שיותר מהר.

יכול להיות שיש נזילה מהצינור וזה מטפטף על האלטרנטור ואז המצב יהיה חמור יותר כי הוא ישרף.

206 XS

פורסם
באמת תבדוק נוזל הגה כמה שיותר מהר.

יכול להיות שיש נזילה מהצינור וזה מטפטף על האלטרנטור ואז המצב יהיה חמור יותר כי הוא ישרף.

אבל איך זה קשור לעובדה שהרצועה לא מתוחה ?

פורסם

כפי שאמרתי , האיזור שסמנת זאת המשאבה של ההגה כוח. חסר לך נוזל סע למוסך כדי להוסיף,ולאתר נזילות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• ספונסר פורום
פורסם

לפי התאור שלך מדובר בפולי מנוע לא תקין, ברגע שהוא נקרע ישנם רעשים וקושי לסובב את ההגה בעמידה בגלל סיבובי משאבת הגה כוח נמוכים.

יש בשוק פולים חליפיים של חברת SASIC הצרפתית ב50 אחוז ממחיר חלק מקורי .

אורן

פורסם
לפי התאור שלך מדובר בפולי מנוע לא תקין, ברגע שהוא נקרע ישנם רעשים וקושי לסובב את ההגה בעמידה בגלל סיבובי משאבת הגה כוח נמוכים.

יש בשוק פולים חליפיים של חברת SASIC הצרפתית ב50 אחוז ממחיר חלק מקורי .

אורן

תודה על התשובה. האם אתה יודע מה העלות של הגלגל והרצועה המקוריים ?

• תוכן חדש...