Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלטים ל XBOX360 ול PS3

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה שלטים אלחוטיים, XBOX360+PS3

השלט של ה PS3 הוא לא שלט מקורי, אלא תחליפי. נראה ומרגיש בדיוק כמו השלט המקורי של סוני, מתחבר ב bluetooth ישירות לקונסולה ולא דרך מתאם חיצוני כלשהו.

מכיל את כל החיישנים, SixAxis נמצא ופועל, יש רטט dualshock (כלומר, 2 מנועי רטט כמו בשלט המקורי ולא 1 כמו שלטים זולים) קיימים חיישני לחץ במקשי הצורות.

על השלט כל הסימונים בדיוק כמו בשלטים של סוני, Dualshock 3 ו SixAxis בכחול מקדימה, וכו'.

בקיצור, הכל אותו דבר לחלוטין, הסוללה מחזיקה גם אותו זמן, ההבדל היחיד הוא שהסטיקים האנלוגיים טיפה קשים יותר. יכול להיות שיתרכך עם הזמן, פשוט לא ממש שיחקתי בו הרבה (אני משחק לרוב בסינגל פלייר)

סיבת המכירה- מקבל מחבר שהלכה לו הקונסולה שלט מקורי נוסף, אין לי צורך ב 3 שלטים.

16436281.jpg

מחיר- 100 ש"ח

שלט אלחוטי של XBOX360-

מדובר בשלט מקורי לחלוטין של מייקרוסופט, קניתי אותו כקונטרולר למחשב (מגיע עם מתאם כזה למחשב למי שלא מכיר)

המתאם למחשב החליט למות, חדש עולה 20 דולר ואין לי ממש חשק להוציא את הסכום, פשוט עברתי להשתמש בשלט של ה PS3 גם עם המחשב.

אפשר להשתמש בו עם קונסולות 360, או למי שיש מתאם למחשב גם כשלט למחשב. נראה ומתפקד כמו ביום בו נקנה, אין יותר מדי מה להגיד בעניין.

99669850.jpg

מחיר- 100 ש"ח

המחירים לא כוללים משלוח מסוג כלשהו, אני יכול לשלוח באיזו צורה שבא לכם, המשלוח על הקונה.

יצירת קשר- הודעה פרטית או מייל [email protected]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...