Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליאו B שנת 99 גיר ידני מנוע 1400 גימור RT מעל 140 אלף ק''מ

היום התחיל לי רעש מוזר ברכב כמו נקישות כאלו בעיקר במהירויות נמוכות, פניות, ונסיעה עם ההגה נוטה ימינה או שמאלה.

הרכב עבר לא מזמן (חודש וקצת) טיפול לפני טסט שבו הוחלפו צמיגים, הוחלפה ציריה ימנית לחדשה שעברה שיפוץ במכון ה"מבריש"

לאגר ימני, צלחות+רפידות חדשות (לא יודע ארץ יצור).

גומייה מקורית לציריה השמאלית הקצרה, וגומייה למסרק הגה שמאלי.

הרכב עבר טסט במכה הראשונה במכון בעכו בבדיקות ממוחשבות, חוץ ממנורה שהיו צריכים להחליף.

מאז הרכב נסע בצורה טובה לא אגיד שההגה היה כמו פעם אבל נסע טוב.

חששתי שהרעש בא מהגיר או המנוע ולכן בדקתי אם יש רעשים בניוטראל או עם קלא'ץ לחוץ.

ובנוסף כיבתי מנוע בזמן נסיעה כדי לפסול את האפשרות לגמרי, אבל עדיין הרעשים המשיכו

אין לי שמץ של מושג מאיפה הרעש בא למרות שאני מתחיל לחשוד בציריה המשופצת כי היא שונה מהמקורית שבאה עם משקולת באמצע, וגם היה חסר "חור ביטחון" במוט שנכנס אל תוך הגיר אבל המוכסניק אמר שאין מה לדאוג וזה לא משנה.

תעזרו לי בבקשה איך אפשר לפסול תקלות אפשריות ולהצביע על התקלה שיש.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

up... שכן מכונאי חובבן אמר שיכול להיות שהרעש בא מהתפוח הגה האם אפשר לחשוד גם בזה?

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

• תוכן חדש...