Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה רכב רנו מגאן קופה ולאחר כשבועיים קרתה לי התקלה הבאה.

יוצא מהחנייה האוטו נכבה עקב הרמת קלאץ, נותן סטארטר ולא מניע, מוציא את הרכב של המשפחה מחבר עם כבלים ונותן סטארטר הרכב כן מניע ,החנתי אותו בחנייה שוב כדי לא להיתקע באמצע הדרך ואמרתי לעצמי מחר כבר נראה מה הבעיה.

מגיע למחרת מנסה להניע,לא מצליח, ואז מנסה את הפתרונות הבאים שכולם עלו בתהו:

הנעה עם כבלים

החלפת 2 מצברים תקינים

התנעה בדחיפה (אומנם לא חזקה)

לרכב יש חשמל והכול עובד מצויין, אין רעש של סטראטר אלה כאילו הוא עובד על ריק .

אציין 2 דברים: לפני הבעיה הרכב עבר טיפול אצל חבר שלא שם פלאגים מקוריים אבל מתאימים לדברו של חברת בוש, דבר שני יצא לי להתעסק על ניקיונות האוטו וסידור כבלים ויצא לי לחתוך כמה כבלים מיותרים ולחסום אותם עם איזולירבנד (כבל אחד שהיה מחובר לשעון מתח וניתקתי אותו)

פורסם

הכוונה שלי בעובד על ריק היא שאין את הרעש של הפריקה של הסטארטר.

ביומיים הקרובים אני מתכוון לעשות 2 דברים. לנסות התנעה תוך כדי ירידה . ואם לא יצליח אז פירוק של הסטארטר וחיבור למצבר לראות אם עובד (חבר מכונאי עושה לי את זה) במידה ותקול ישלח לתיקון

פורסם

נא לרשום כותרת ע"פ הכללים וההנחיות של הפורום הטכני.בכלל זה, איך רושמים כותרת. שים לב. תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עידכון:

התקשרתי לבחור שקניתי ממנו את הרכב (שכבר הפך לחבר) לשאול אולי הוא יודע מה הבעיה.

הוא אמר שאיך שהוא מסיים את העבודה הוא יגיע לראות, פותחים את המכסה מנוע ותוך שנייה האוטו מניע .

הבעיה הייתה שבקוטב של הפלוס מתחבר כבל חשמל לאוטו וכבל חשמל לסטארטר והכבל של הסטארטר יצא מהחיבור.

ולחשוב שהתכוונו מחר לפרק את הסטארטר.

בכל אופן חשוב לדעת ממי לקנות את הרכב 8)

• תוכן חדש...