Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אציין שביצעתי חיפוש, בעיקר התבלבלתי. אני אתאר מיד את התקלה, רק אציין ע"פ מה שקראתי זה יכול להיות כל דבר. אוויר במערכת, דוושה תקולה, מגבר בלם (בוסטר), משאבת בלם מרכזית, דיסק, רפידה ועוד.

קניתי את הרכב מדילר, הרכב נלקח על ידיו למוסך לטובת החלפת דיסקים ורפידות מאחור. (חדש)

בעת נסיעה יש רעש של חריקה\ דפיקות קצובות מגלגל אחורי ימני בלבד. דוושת הבלם רכה, בעת לחיצה היא מתנגדת ואז "נמעכת" כמעט עד למטה. הדיסק נראה חדש (עדיין לא חלק לגמרי) עם מעט חלודה (ככל הנראה מהאחסנה).

מה יכולה להיות הבעיה?

האם אלו 2 בעיות נפרדות?

(1- דוושה ספוגית, 2-רעש מהגלגל)

ברור לי שאני אחזור לדילר לתיקון העניין, אני רוצה לבוא אליו עם "מידע מוקדם", זה גורר יחס יותר רציני מצידו.

(עשיתי לרכב בדיקה מקיפה של כמעט שעה וחצי. במע' הבלמים, לצערי, אני לא מבין)

תודה רבה לעוזרים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

צר לי על הכפילות, לא יכול לערוך.

לאחר קריאה באחיו הצפון אמריקאי של קארספורום, אני מתחיל לקשר. יש לי מין רעש של "בריחת אוויר" מתחת למכסה המנוע. מן "פסססססס" שדומה לרעש שנשמע כאשר מוציאים אוויר מהגלגל.

ייתכן וזה הבוסטר שסיים את חייו? (אני לא יודע אם זה מדד, הרכב עם 260K, מהם כ- 90% בכבישים מהירים.)

ע"פ מה שמוסבר שם, מכיוון שאיזשהי דיאפרגמה נקרעה, ישנה דליפה של אוויר למקום בו אמור להיות וואקום.

אם זו הבעייה, כמה זה מסוכן?

האם אפשרי להגיע בנסיעה לדילר? (10 דק' נסיעה עירונית)

בחיפוש בE-bey עלות חלק כזה משומש היא כ-20-40$. האם יש סכנה להרכיב כזה משומש?

עריכה: האם יתכן שהבוסטר תקין והבעייה באחד הצינורות ממנו\ אליו?

תודה על עזרתכם, מחר בבוקר אני אעדכן.

פורסם

לאחר שהכנסתי את הרכב למוסך- אני מבולבל.

המוסכניק אמר לי שאם יש בריחת וואקום מהבוסטר הדוושה תהייה קשה, בניגוד למה שנכתב פה.

מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• תוכן חדש...