Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

הנגד מהירות של המאוורר מנוע אצלי מתחמם בצורה מוגזמת, עד כדי כך שהמאוורר מפסיק לעבוד והמנוע מתחמם.

הנגד מגיע לטמפרטורה שכבר אי אפשר לגעת בו והחום ממיס את הבידוד גומי שבבסיס שלו.

אני מצרף תמונה של הנגד (הגליל הכסוף בתמונה) ותרשים של המעגל .

מישהו יכול לעזור? בבקשה :(

יוחאי

מעגל מאוורר.jpg

1.JPG

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
זה לא נגד זה חיישן חום

יכול להיות שהוא לא תקין וצריך להחליף אותו

:mm_yeah:

על החיישן צריך להיות מוטבעת הטמפרטורה, שמעליה

הוא הופך למוליך (כאשר הוא קר יותר, הוא "נתק"), כזוג ספרות.

יוחאי, האם המאוורר לא מופעל כלל?

תיאור הבעיה שלך לא מובן דיו (אבל :mm_yeah: על הפירוט הגרפי והתמונה).

דניאל

MCS 2008

פורסם

דבר ראשון תודה על התשובות אבל על פי היינס ומוסך פג'ו בחיפה (צמרת) זה לא חיישן זה נגד, בהיינס בפירוט של הרכיבים רשום COOLING FAN RESISTOR.

הקודם התפרק מהחום והחלפתי אותו בחדש.

החיישן טמפרטורה מוברג לתוך הרדיאטור בערך באמצע של הצד השמאלי שלו ויש לו שתי מצבים לפי השרטוט החשמלי, מצב אחד דרך הנגד למהירות נמוכה ומצב שני בלי הנגד למהירות גבוה.

המאוורר עצמו פועל לכמה מחזורים של פעולה, כל מחזור כזה מחמם את הנגד עוד קצת עד שהוא מתחמם ועובר למצב של נתק כנראה בגלל החום.

ברגע שהוא עובר לנתק המאוורר לו נכנס יותר לעבודה עד שהמנוע מתחמם.

אני אשמח לקבל רעיונות נוספים לפתרון, בתקופה הזאת שקר יחסית המצב סביר אבל אם אני לא אמצא פתרון לקראת הקיץ אני אכניס את האותו לחשמלאי.

שוב תודה

יוחאי

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

בחור החלק המופיע בצילום שלך לא קיים בשרטוט.

לחלק קוראים חישן טמפרטורה סביבתית (מודד את החום בסביבת תובת המנוע)

והוא מחליט באיזה מהירות יסתובבו המאוררים .

אם הוא מתחמם הוא דפוק שים חדש.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...