Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב עם ק"מ מאוד נמוך. טויוטה יאריס 2004 יד 1. ק"מ כרגע 33000

האוטו עובר טיפולים: 15000, 30000 , 45000 וכו

במרץ הקרוב תעבור שנה מאז עבר הרכב טיפול 30000 (אבל הרכב עבר את הטיפול כאשר הק"מ שלו היה 26000 בלבד) . היות ולא נסעתי ולא סע כנראה 15000 קמ מאז טיפול קודם האם זה קריטי לעשות את הטיפול במרץ? מבחינה של החלפת שמן מנוע בטיפול או ניתן לחכות עד שהרכב יסע כ15000 ק"מ מטיפול קודם (או לחכות למשהו באמצע לעשות טיפול במאי-יוני).

שאלה 2: האם בטיפול הבא כיוון שהרכב בן 4 יצטרכו לרוקן את מיכל נוזל הקירור ולהכניס חדש (כיוון שנוזל קירור ירוק הוא לשנתיים)- קריטי או לא קריטי? לי ברכב אין שום נוזל קירור\שמן כי הבעלים טען שרק במוסך היו ממלאים.

אני קצת כמו כולנו היסטרים בנושא: בגלל כל העניין של בלוקי מנוע\סגסוגות וכו ,היה לי עד עתה פיזו שהלך.

פה מדובר בליגה אחרת אך אינני רוצה לחסוך כי הקמצן משלם פעמיים!

בתודה

אלכס

פורסם

טיפול ברכב צריכים לעשות כל שנה גם אם הרכב נסע רק 2000 ק"מ.

נוזל קירור - אתה יכול לקנות ולשים לבד- רק קנה את הסוג המתאים לרכבך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לך רכב מעולה במצב שמור - למה לחפש קיצורי דרך? בצע את הטיפולים שהיצרן ממליץ, במועד המומלץ או בסמוך לו (אם תחכה חודש, כנראה שלא יקרה כלום).

• תוכן חדש...