Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מדבר על הסאב הזה:

http://www.infinitecaraudio.com/cgi-bin/icastore.cgi?user_action=detail&catalogno=R12

אתה לא יכול להגביר CVR כמו שצריך והוא אומנם יותר מדוייק מהקנווד אבל הוא גם נמרח יחסית

כדי לך ללכת על זה סאב מאוד טוב בשבלך.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

לא אולם תצוגה אבל אני מכיר חנויות שבהן תוכל לבדוק כמה סאבים שכבר בתיבות

סאונדר- רחובות

אלי מערכות- ראשל"צ

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אבל מזה פאנויקס? זאת לא חברה שאני מכיר ואני לא יודע איך היא

לעומת זאת קיקר ורוקפורד מוכרות יותר ואני בטוח שיותר אמינות ככה שאני מאמין שכדאי לי ללכת על משהו מוכר שברוב המקרים הוא טוב יותר..

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם
אבל מזה פאנויקס? זאת לא חברה שאני מכיר ואני לא יודע איך היא

לעומת זאת קיקר ורוקפורד מוכרות יותר ואני בטוח שיותר אמינות ככה שאני מאמין שכדאי לי ללכת על משהו מוכר שברוב המקרים הוא טוב יותר..

פיניקס גולד- חברה טובה ומספיק אמינה, ואני בטוח שהיא לא פחות אמינה אמינה מהייצור ההמוני והלזה של ה P1 של רוקפורד או

של הקיקר C12,CVR

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

פוניקס גולד הינה חברה עתיקה עם מוניטין של הרבה מאוד שנים בתחום.

זה שאתה לא מכיר אותה, לא אומר שהיא לא חברה מוכרת/טובה.

אתה מכיר את AUDIO SYSTEM?!

אני לא הכרתי עד שקניתי מגבר שלהם.

לא מכירים פה הרבה חברות טובות בארץ שפשוט לא מביאים לכאן.

בכל אופן, קנה סאב יחסית חלש משהו בסיגנון של הP2. מעבר לזה המגבר שלך לא יסחוב אותו. כאשר המגבר חלש ומתאמץ, קשה לו מאוד לשלוט בסאב, והוא פשוט נותן לו לזוז יותא בחופשיות יותר מאשר מגבר חזק יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
פוניקס גולד הינה חברה עתיקה עם מוניטין של הרבה מאוד שנים בתחום.

זה שאתה לא מכיר אותה, לא אומר שהיא לא חברה מוכרת/טובה.

אתה מכיר את AUDIO SYSTEM?!

אני לא הכרתי עד שקניתי מגבר שלהם.

לא מכירים פה הרבה חברות טובות בארץ שפשוט לא מביאים לכאן.

בכל אופן, קנה סאב יחסית חלש משהו בסיגנון של הP2. מעבר לזה המגבר שלך לא יסחוב אותו. כאשר המגבר חלש ומתאמץ, קשה לו מאוד לשלוט בסאב, והוא פשוט נותן לו לזוז יותא בחופשיות יותר מאשר מגבר חזק יותר.

אמיר

אין לי שום סיבה בעולם לקנות סאב חלש בגלל מגבר כי כבר ציינתי שכרגע הסאב יחובר למגבר ביחד עם הקומפוננט מקדימה ובעתיד הקרוב יחובר לסאב מגבר מונובלוק שיהיה רק שלו

לא משנה הדיון הזה לא מתקדם לשום מקום אני ילך לחנות וישמע מה הכי מוצא חן בעיניי ויקנה

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...