Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא ימצאו אנשים אשר להם חשובים המפגשים בדרום אז כנראה כל השמחה הנ"ל לא תכנס למסורת..(אני מרגיש שאנשים אשר הישתתפו בסקר בנוגע למיקום של המפגש בדרום [והיו 45 +- כאלו!] פשוט חשבו לעצמם שאם במקרה ובעוד שנה יהיה מפגש בדרום אז בהחלט לא תהיה להם בעיה לקפוץ לקרית-גת להגיד שלום..)

וישארו רק שני מפגשים צפון ומרכז! (לי אישית אין בעיה להגיעה לתל אביב חבל רק שאלו שנמצאים דרומה יותר נפגעים כאן מחוסר רמה וה"היתעניינות" של האנשים)

היינו בדיוק 4 רכבים! והיה נהדר..:beerchug:

הרכב שלי ,אני הגעתי עם אבא שלי שנהנה מכל רגע

הרכב של אביב שהגיעה עם דרור ועוד חבר

רכב של בחור חדש בפורום בשם כפיר

ועוד רכב של ידידנו (אשר לא רשום בפורום) הקרית-גתניק אולג.

שבוע טוב לכולם..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איך היה? רועש? יש תמונות? תביא עוד פרטים! ואני אישית אמרתי לך שאני רוצה לבוא למפגשי דרום רק חבל שזה מתנגש לי עם אתה יודע כבר מה..

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם צריכים להתחיל להיסגר על עצמכם.

בתור חבר פורום שעקב על ת'רד המפגש, עד לרגע זה לא הבנתי אם הוא התקיים או לא.

קובעים תאריך וזהו. עומדים בהתחייבות. יודעים שתהיה שבת גשומה? מבטלים.

אם אחד כותב שהוא לא יכול להגיע אז חבל, אבל צריך לזכור שיהיו עוד מפגשים.

אי אפשר לעשות צחוק מהחברים בפורום הזה. נראה חובבני ביותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אתה פשוט חוזה עתידות.

חבל שלא הלך, אני כבר מת לבוא למפגש הראשון שלי, רק חבל שקריית גת זה קצת רחוק לי :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

היה נחמד, נרגילה, פיג'ו 205GTi שדווקא אהבתי חח..וזהו אחלה אנשים בהרכב מצומצם מאוד וחבל.

לא יודע באמת אם נוכל להמשיך ככה..

אין תמונות, התביישתי להוציא ת'מצלמה..בשביל 4 מכוניות.

בכל מקרה היה נחמד ומקווה שמישהו כבר יעשה עם זה משהו.. לא לקיים מפגש אם אין יותר מ-15 אנשים..נקודה.

אה כן..ואשכול הבא, שרק מי שמגיע שיגיב!

לא צריך אנשים שאומרים לא היום סבתא שלי עשתה בדיוק מגנזיום, אז אני לא בא

לא בא, אל תגיב..באמת..כל אשכול הופכים אותו לתירוצים וכל אחד אומר מפגש הבא.

מי שמתלבט, שיחשוב ואז יגיב..ולא שעה לפני המפגש.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

אין הרבה מה להוסיף ממה שדרור (The_Drag0n) אמר ומדבריו של מנואל.

פשוט בושה.

לא בא לכם מפגשים?? אין בעיה רק תגידו, למה סתם לארגן? לעשות?

כולכם ידעתם ללחוץ על העכבר ולבחור בקרית-גת ואני מב"ש קיבלתי את ההחלטה ליסוע לקרית-גת כי הרוב בחר

ועשינו בחירות הוגנות לחלוטין, אז לפחות תגיעו.

פותחים ת'רד בכדי לכתוב מגיע או לא מגיע ולא תירוצים, בעיות.

ואיתמר- אני אחד שלא עקב אחרי השרשור של המפגש אלא כתבתי "מגיע", יום שישי בלילה נכנסתי לת'רד

קראתי הכל ובאמת שהכל מובן שם, מילה במילה. בהתחלה היה תכנון על האש ואנשים התחילו להביא דברים

משם זה התבטל והפך למפגש רגיל, הכל כתוב שם שחור על גבי לבן במיוחד שמנואל הדגיש עם שחור ועוד באותיות גדולות.

מי שהיה רוצה לבוא באמת למפגש, היה מגיע וקורא את הת'רד על המפגש.

אנחנו רציינים מאוד, ויש פוטנציאל כי מפגש אחרון היה דווקא מצויין, הגיעו אנשים והיה מזג"א מצויין ובאמת היה טוב.

מנואל תגיד לאבא תודה על השתייה, אני נהנתי במפגש. קטן-חמוד וטוב.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

בבקשה ידידי :-)

אנחנו כאן סתם מתאמצים בשביל אנשים שלא מוכנים להזיז אצבע כדיי להגיעה למפגשים.."אם הסבתא תשאיר את ברכב בבית אז מקווה להגיעה" כולם ילדים כאן!

רוצים להגיעה? קחו ת'רכב תגידו לכולם בבית שלום ארוחה נעימה ומגיעים! כולה פעם בחודש!

אף אחד כאן לא שווה את המאמץ ואת המחשבה (ושבירת הראש) בנושא המפגשים הנ"ל..

פורסם
באמת חבל שלא באו הרבה אנשים

באתי מחולון עד למפגש בשביל כלום

אתה הגעת למפגש? לא מצאת אותנו? באיזה שעה הגעת?

פשוט הינו קצת חברה ולאחר שהתחיל טיפטוף קל בשעה 13:00 בערך עברנו לתחנת דלק "דלק" ממול..

לא מצאת אותנו?!

פורסם

התבאסתי שלא יכולתי לבוא בסוף, פתאום הפילו עלינו מבחן במכללה וכל התוכניות נהרסו. כל השבוע אני לא נמצא בבית וחוזר רק בימי חמישי, ואז גם קשה לי לעקוב אחרי השירשורים. אין לי גישה טובה לאנטרנט במהלך השבוע ובגלל זה כולי הסתבכתי עם השירשור בקשר למפגש, הודיעו שהוא בוטל ואז אמרו שעושים מעיין מפגש פרטי ובקיצור נפל עלי עוד המבחן ואז כבר לא היה לי סיקוי לבוא.

אני חושב שלא צריך להסיק כל כך מהר מסכנות לגבי האנשים מהדרום, זה בסך הכל היה המפגש השלישי וכל הקטע הזה ילך ויתפתח עם הזמן.

אני ממש מקווה שלמיפגש הבא אני יגיע, תוכלו לראות את הבניות החדשות ואת האיטום(מאוד מקווה שעד אז הכל כבר יהיה מוכן).

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

חברים, מפגש אחד שנפל זה לא נורא,

חכו קצת זמן ותפתחו ת'רד חדש על מפגש, שיהיה מסודר שכל אחר ירשום מה הוא מביא ואם הוא בטוח בא, שיבין שמי שאומר שהוא מגיע ובסוף לא בא, דופק את השאר.

רק כאשר יהיה ת'רד שיהיו בו לפחות 15 אנשים שהראו נכונות להגיע, תכריזו סופית שהמפגש מתקיים.

חבל סתם על המאמץ שלכם.

מקווה שפעם הבאה ילך יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
חברים, מפגש אחד שנפל זה לא נורא,

חכו קצת זמן ותפתחו ת'רד חדש על מפגש, שיהיה מסודר שכל אחר ירשום מה הוא מביא ואם הוא בטוח בא, שיבין שמי שאומר שהוא מגיע ובסוף לא בא, דופק את השאר.

רק כאשר יהיה ת'רד שיהיו בו לפחות 15 אנשים שהראו נכונות להגיע, תכריזו סופית שהמפגש מתקיים.

חבל סתם על המאמץ שלכם.

מקווה שפעם הבאה ילך יותר.

אמיר

תאמין כרגע יש לי הרבה יותר רצון לנסוע עד לצפון במשך שעתיים פלוס למפגש החברותי שלכם..

מאשר לנסות לקיים מפגש נוסף.

אבל נחייה ונראה..

פורסם
תאמין כרגע יש לי הרבה יותר רצון לנסוע עד לצפון במשך שעתיים פלוס למפגש החברותי שלכם..

מאשר לנסות לקיים מפגש נוסף.לא הייתי במפגש ואולי גם לא אוכל אף פעם להגיע , אבל רק רציתי לומר לך שכול התחלה היא קשה , וככול שהיא קשה יותר כך התוצאה טובה יותר. אז אם אתה רוצה להתיאש בבקשה , אבל אם על כול דבר שלא ילך לך עם אנשים תתיאש ותפסיק , תהיה בעיה....

אבל נחייה ונראה..

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מנואל, מה שיהודה רשם לך נכון בהחלט. אתה לא צריך אחרי מפגש אחד שלא הלך טוב ישר להרים ידיים. אני בטוח (וגם אתה רק שאתה לא מודה כרגע) שלמפגש הבא יגיעו יותר,הרבה יותר חברי פורום. נהנתם היום? יפה. זהו נגמר. לא צריך להתקע על דברים שקרו. לא באו - בעיה שלהם!

מקווה לראות אותך מפגשים הבאים,

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...