Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שום דבר לא מוברג(צריך לנסוע לאט בסיבובים....חחחח) כי אני עדיין לא יודע מה אני רוצה

לעשות שם...

"נאה דורש נאה מקיים"

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה כשרק התחלת את התר'ד חשבתי שלקחת את הזמן ועשית חתיחת התקנה.

אבל התחלת יפה וסיימת לא טוב.

אני חושב שהיית צריך לעשות את ההתקנה כבר עם תוכנית של בנייה מאחור.

בכל אופן - תתחדש, נראה כמו אחלה רכיבים עם פוטנציאל אדיר.

פורסם

הפוטנציאל הוא אדיר(לדוגמה לקחנו סאב של INFINITY 300RMS בערך והגיין במונו היה על מינימום והסאב נגמר)

מה שמעקב הכל זה התיבה לסאב שאני בונה בגלל זה הכל מתעקב....

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

מצטער להתערב בתרד' אבל לפי שאני אגע בתגובה על ההתקנה משהו אחד מאוד מפריע לי...

למה לעז#$ל יש לך בית פיוז של 250A???

אלא אם יש לך אלטרנטור של מרכבה סימן 4 ו2 פרו סטרוקרים ברכב על 2 מגברי מונו של 3KW אתה לא מגן על כלום, לא על המגברים,לא על הכבלים עצמם ובעצם סתם שמת פיוז שבטח גם עלה לך איזה 100-200 ש"ח.

אני לא יודע אם אתה התקנת בעצמך או שהלכת לבעל מקצוע (למרות שלפי התמונה של בית העסק{פרסומת סמוייה:wink: } זה נראה כך..).

אם זה אתה בעצמך אז אני יכול עוד איכשהו להבין את הטעות.

אבל מדובר על התקנה מקצועית ,כלומר של בעל מקצוע, אז תסלח לי שאני אומר זאת ....הוא לא ממש בעל מקצוע.

מצטער לאמר זאת אך זו לא התקנה, זה לזרוק כמה מגברים בבגאז' ולהגיד יש לי מערכת.

תתחדש ותהנה זה הכי חשוב, ותפתור את בעיית מערכת החשמל למגברים ורצוי שעה אחת קודם.

ניר

under construction..

פורסם

אוי... מגבר שש ערוצים של אודיובהאן - כמה חבל שהוא לא מוברג לשום דבר יציב... חבל... כואב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי פיוז של 150 אמפר אם כבל של 0 גייג' עשיתי כמה פעמים קצר בטעון ל שניונת הפויז לא ניסרף.

החלפתי את הפויז ל 100 אמפר! 100... הרכב של 3 מגברים של הספק קרוב ל 1000 וואט! שתי כבלים של 4 גייג' מחוברים ביחד. אני מדבר על הספק ב 4 אום לכל ערוץ בודד. לא על 2 אום 1 אום ו לא ב גישור.

לא שאני משתמש בהם אבל הם מחוברים!

פורסם

נחמד אחי אבל תסדר את הבלאגן זה לא יפה

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

וואלה אחלה מערכת... תתחדש!!!!

יש לך שני דברים לסדר:

א. את הבאגז' לפחות תארגן בנייה מינימלית

ב. את החתימה

Polo 2012

פורסם
מצטער להתערב בתרד' אבל לפי שאני אגע בתגובה על ההתקנה משהו אחד מאוד מפריע לי...

למה לעז#$ל יש לך בית פיוז של 250A???

אלא אם יש לך אלטרנטור של מרכבה סימן 4 ו2 פרו סטרוקרים ברכב על 2 מגברי מונו של 3KW אתה לא מגן על כלום, לא על המגברים,לא על הכבלים עצמם ובעצם סתם שמת פיוז שבטח גם עלה לך איזה 100-200 ש"ח.

אני לא יודע אם אתה התקנת בעצמך או שהלכת לבעל מקצוע (למרות שלפי התמונה של בית העסק{פרסומת סמוייה:wink: } זה נראה כך..).

אם זה אתה בעצמך אז אני יכול עוד איכשהו להבין את הטעות.

אבל מדובר על התקנה מקצועית ,כלומר של בעל מקצוע, אז תסלח לי שאני אומר זאת ....הוא לא ממש בעל מקצוע.

מצטער לאמר זאת אך זו לא התקנה, זה לזרוק כמה מגברים בבגאז' ולהגיד יש לי מערכת.

תתחדש ותהנה זה הכי חשוב, ותפתור את בעיית מערכת החשמל למגברים ורצוי שעה אחת קודם.

ניר

אז ככה בעל העסק לא קשור לפיוז כי הפיוז הגיע קומפלט עם הערכה של STINGER שהיא 0 גייג' משום מה אני חושב שהמהנדסים שלהם יודעים יותר טוב (בלי להעליב) ככה שההחלטה לגבי הבית פיוז לא היתה שלו!!

ולגבי הבלאגן מאחורה זה בגלל שאני אמרתי לו להשאיר את זה ככה כי אני עדיין חושב מה אני הולך לעשות שם.(רעיונות יתקבלו בשמחה-בה"פ)

הפרסומת של בעל העסק היא לא סמוייה אלא מרצון היה לי כיף שם, בעל העסק יודע מה הוא עושה יש לו הרבה ידע וגם העוזר שלו בעל ידע רב.

תודה לכל השאר

(אגב המערכת בסופו של דבר תהייה בניצול מלא של 1450 RMS)

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם
החומר הלבן הזה משמש כסוג של חומר איטום או משהו כזה?
כן אבל זה מקורי של הרכב לא יודע כמה הוא שווה אני יודע רק שהאני שומע בווליום גבוה ואין רעשים.

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...