Jump to content

dn1978

  • הודעות

    202
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי dn1978

  1. חברים שלום, ברשותי סיטרואן C3, 2022, עדיין באחריות. לאחר שטיפה של הרכב היום, ראיתי כתם לבן בפינת גג הרכב, שנגרם, ככל הנראה, מלשלשת ציפורים. האם דבר כזה מכוסה באחריות ? במידה ולא, האם צובעים רק את החלק הפגום (קוטר של 2 ס״מ) ? יש איזשהם המלצות ? מחיר ? המון תודה.
  2. שלום חברים, ברשותי סיטרואן C3 חדשה שרכשתי לא מזמן. המערכת מקורית ומאפשרת חיבור ל AppleCar Play עם כבל. האם ישנה דרך להפוך את החיבור לאלחוטי ? תודה.
  3. רכב מעולה. רכשתי לפני כארבעה חודשים לאחר שכל חיי הייתי עם יונדאי. ממליץ מאוד.
  4. נסה אצל Windy. אני קונה רק מהם. חפש בפייסבוק Windy.
  5. שלום חברים, איך ניתן לטפל בכמה שריטות קלות שנוצרו לי בפנים הרכב ? צבע שחור. ראיתי שירשור בנושא אבל לא מצאתי את המוצרים. תודה.
  6. שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו/י יודע מהיכן ניתן לרכוש כיסוי הדה קטום לסיטרואן C3 ? תודה.
  7. גם אני עם עסקה כזו. מאוד ממליץ לעשות.
  8. רכשתי החודש את הסיטרואן C3. רכב חוויה ועם 5 שנות אחריות. לפני כן, היו לי יפניות וקוראניות. נכון לעכשיו, לא מתחרט !!
  9. זה לא אמיתי.... מזל שלא חיכיתי לרכב הזה. רציתי אותו כרכב שני לעבודה.
  10. נכנסתי עכשיו לאתר. מעבר לזה שהיא מגיעה ללא חלונות אחוריים רגילים, מנוע יחסית קטן וצפי קבלת רכב ב 06/2022... מה חשבו שם בטויוטה ישראל ?
  11. לדעתי מתומחרת גבוה מידי לסגמנט שלה, אבל בגלל שהקוריאניות (I10 ופיקנטו) כבר לא רלוונטיות, נראה שהיא תצליח.
  12. חברים יקרים, זקוק לעצתכם. מעוניין להזמין את הסיטרואן C3 החדשה כרכב שני. יש המלצות/דיס המלצות להזמנה כזו ? תודה.
  13. המון תודה
  14. שלום חברים, מעוניין ברכישה של יונדאי מהדור עם מנוע ה 1.0 טורבו שנים 2018-19. האם ישנן המלצות/דיס המלצות לגבי הרכב ? תודה.
  15. תוכל לפרט מדוע לא מומלץ ? בהנחה שהנושא הכספי לא רלוונטי ?! תודה.
  16. האמת היא שעברתי על כל המכוניות בקבוצה ונראה שכולם אותו הדבר. אני לוקח את הרכב הנ״ל במסגרת ליסינג פרטי משלמה סיקסט. יותר התעניינתי במי שמכיר את הרכב והתחושות לגביו. תודה.
  17. מניסיון של החזרת רכב לשלמה סיקסט, אם לא מדובר במשהו רציני, הם לא מתייחסים. בפעם השניה כבר עשיתי השבה לקדמות וכך גם בפעם השלישית.
  18. שלום חברים, מעוניין לרכוש את הרכב - הונדה CRV 7 מקומות. יש איזשהם סייגים לרכישה ? תודה לעונים.
  19. אני ב"סיבוב שני" עם העיסקה הזאת עם שלמה סיקסט.ממליץ בחום.במיוחד כשרוכשים רכב חדש מהניילונים וכל מכה קטנה מורידה מהערך כמו גם איבוד הראוני ממחיר המחירון.אחרי EXCEL מטורף שעשיתי, יצא בפועל הפרש של כ 8000 ש"ח +- מעבר למה שהייתי מאבד אם הייתי רוכש רכב חדש מהניילונים..שווה בשבילי את השקט הנפשי.כמו גם השירות שלהם. מאוד אהבתי.
  20. שלום רב, אני מעוניין לפתוח את מערכת המולטימדיה שמגיעה עם רכבי יונדאי.יש לי ניסיון עם רומים וכו' השאלה היא מהיכן ניתן למצוא קבצי התקנה ?תודה
  21. האמת היא שאין יותר פקקים....בדר"כ כשהייתי יוצא מהבית אחרי השעה 7:00, הייתי מגיע לתל אביב תוך 1:00 +.בשבוע האחרון, מאז השינוי ועדכון הנתיב נוסף אני תוך 45 דקות בתל אביב.נכון, יש האטה אחרי שפיים אבל הוא נסבל ביותר.אם זה ימשיך כך, אשרינו.
  22. dn1978

    סל"ד סביר במנוע קטן

    כבר מעל שש שנים עם מכוניות קטנות בסדר הגודל הזה (בשלוש שנים האחרונות עם יונדאי I10)... לא ראיתי מוסך חוץ מטיפול שוטף והכל היה מצויין.. גם בכביש 6.
  23. נשמע מהייעוץ שלכם שדי מפחיד לרכוש רכב עם תיבת ההילוכים הנ"ל. חשבתי בעתיד הקרוב לרכוש את הסקודה קודיאק (שיש לה גיר כזה)... אני מתחיל לחשוב שוב...
  24. ממש מוזר הסיפור. קיבלתי רכב לפני חודש עם המערכת החדשה והיא פשוט מושלמת לדעתי. לא נתקלתי באף אחת מן הבעיות שציין פותח השרשור...
  25. החשוב ביותר הוא האמינות כשכמובן גם ביצועים נורמליים יחסית וסחירות עתידית הנסיעה תעמוד סביב ה 10k בשנה. כרגע הילדים קטנים כשהגדול בן 5. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • תוכן חדש...