Jump to content

morx555

  • הודעות

    44
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי morx555

  1. אחי אל תיתפס על קטנות. אני מודע לזה. אח שלי רצה לדעת אם אפשר לשמוע. אז אני אחסוך מכולם פה את הסיפור חיים שלי ולא ארשום "ידעתי שאי אפשר ואז אח שלי רצה לדעת". בכל אופן תודה על העזרה ואל תפנה אליי בבקשה אם אתה לא עוזר מכל הלב.
  2. היי. רכשתי את הרדיו דיסק Pioneer AVH-2400NEX בארצות הברית. מסתבר שהתחנות רדיו לא מסתדרות בארץ. ביצעתי חיפוש וראיתי המון תוצאות מלפני 2011. האם יש עדכון בנושא הזה? מישהו מכיר מישהו שיודע לסדר קומבינה? תודה רבה ושבוע טוב.
  3. הונדה ג'אז לדעתי בול לפי הצרכים שלך.
  4. אני לא משתמש ברדיו ישראלי. אני שומע רק רדיו אמריקאי. אשמח לקבל המלצה על PIONEER שהם אמינים. הניסיון שלי עם KENWOOD לא משהו.
  5. היי. יש לי אפשרות להביא מחבר בארצות הברית רדיו דיסק. יש את הרגיל של הפיוניר שרשום שהוא הכי נמכר [h=2]Pioneer AVH-2300NEX[/h] האם יש אלטרנטיבה יותר טובה ? (אפשר להוסיף לתקציב 50-100 דולר.) אני מעדיף שיהיה תמיכה באפל ואנדרואיד. תודה רבה !
  6. העלתי וידאו של הרעש . כמו שריקה כזאת זה נשמע פה. זה יותר חזק במציאות.
  7. היי. אשמח להמלצה באיזור הצפון על מקום אמין. רכשתי לא מזמן הונדה ג'אז 2009 ידנית. אחרי כמה ימים אני מניע את הרכב בבוקר ויש רעש לדעתי מהסטרטר שאחרי שמניעים ומנסים שוב להניע אז יש את הרעש החזק הזה, אז יש אותו אחרי שהפסקתי עם המפתח לאיזה חצי שניה ואז הכל רגיל. (קצת קשה להסביר מקווה שיבינו.) בכל אופן מחר אנסה להקליט אם זה יהיה ואביא וידאו. בנוסף כשהייתי בבדיקה לפני קניה (יש לי את הדפים אם מישהו רוצה לראות) הבחור אמר שהמנוע מזייף ויש תקלה במערכת ניהול מנוע. אשמח אם מישהו יודע למה התכוון הבחור? תודה מראש.
  8. שאני חושב על זה, לא! הרכב רק קיבל כמה אלמנטים ספורטיבים, אבל אין לו מה להציע מבחינת ריגוש של המאזדה כמו שציינת. אפילו שזה לא אותה קטגוריה עדיין בתפיסה הכללית אין מקום להשוות מבחינת החשיבה. נושא טוב לדיון. לדעתי בכללי אחד הקריטריונים זה הסאונד של הרכב, רוב מנועי הטורבו הקטנים האלה מתים, מרגישים כמו קופסה קטנה של צעצועים. עיצוב, לדוגמא מנוע ארוך זה מאפיין ספורטיבי. התנהגות לא מקובעת, כזאת שאפשר להתפרע איתה. חח בטח יהיו פה כמה בעלי איביזה שיכעסו עליך
  9. עבר כבר 2 דפים. מישהו מכיר את הבעיה או שאני אלך למוסך וזהו?
  10. היי, חג שמח. יש לחברה שלי רכב מסוג מיצובישי ספייס סטאר אוטומטי 2013. עכשיו היא שמה מפתח ומניעה את הרכב וזה עושה הרעש כאילו האוטו מונע ומנסים שוב לסובב את הסטרטר. מה זה אומר הדבר הזה? יש לציין שהיא סגרה את הסוויץ וניסתה להניע שוב וזה כן עבד. תודה רבה.
  11. הבנתי, תודה רבה וחג שמח
  12. http://ecx.images-amazon.com/images/I/4136A1Y2P0L._SX450_.jpg אתה מתכוון למפצל כזה?
  13. היי חג שמח, לפני חודשיים בערך החלפתי רכב וקיבלתי מתנה רדיו דיסק עם מסך טאצ' ZED. הדגם המדויק-ZED ZI-622M. חיברתי 2 מגברים, הראשון לקומפוננט והשני לסאב. ואז ראיתי שברדיו דיסק יש אופציה לשלוט על הסאב והתדרים שלו. והחיבור זה RCA בצבע כחול. איך אני מחבר אותו למגבר? והאם כדאי בכלל אם מישהו מכיר את השליטה שם ברדיו דיסק הזה. (אם שווה להעביר חיווט או שמיותר) תודה רבה.
  14. יש עוד מקום באזור? הייתי בנשר ואני לא מרוצה ממנו.
  15. שלום, אני מחפש חנות שיש בה מגוון רב של ג'נטים. (אם אפשר כמה מקומות) תודה רבה ושבוע טוב.
  16. כי זה הכי נוח לחבר למצית ולנתק, ואז אפשר להעביר לרכב אחר גם. אם יש אפשרות אחרת גם טובה אז מישהו יכול להסביר?
  17. אתה יכול להביא לי קישור בבקשה? כי כולם לא מגיעים עם חיבור למצית.
  18. שלום, אני מחפש פס לדים, שיהיה אפשר לחבר אותו למצית ברכב ושיהיה לו מפסק. אם יש אפשרות שהוא ירוק זה מצוין, אורך לפחות 15 מטר. שיהיה waterproof. תודה מראש.
  19. יקר מידי בשביל זה, עדיף לראות סרטונים ביוטיוב.
  20. היי, אני מחפש ג'נטים '14 להונדה סיוויק 96-00 שמתאימים לצמיגים 185/60/14 4X100 לא משנה עם או בלי צמיגים. שיהיו בסגנון כזה: תודה! צרו איתי קשר בהודעה פרטית פה בפורום או בפייסבוק- https://www.facebook.com/Morlevi5
  21. מחפש 4 ג'נטים '14 להונדה סיוויק 96-00, שמתאימים לצמיגים 185/60/14. מי שמוכר נא ליצור קשר בפרטי. תודה!
  22. תבדוק שאתה פותח את הדלת של הנהג לפעמים רשום שם את הקוד של הצבע. http://i.stack.imgur.com/cYCS8.jpg כאן.
  23. אפשר לראות גם את הפנסים במצב לא רע גם ב-2 תמונות בחתימה אפשר לראות קצת השתקפות. אין לי תמונות של המים או 50-50
  24. אני אלך למוסך לבדוק את הנושא. השמן נוזלי ממש ואני שולף אותו והשמן מטפטף בצורה מוגזמת. יש סיכוי שהשמן הזה לא מתאים לסיוויק 99 ידני?
×
×
  • תוכן חדש...