Jump to content

פולקסוואגן

  • הודעות

    106
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי פולקסוואגן

  1. פתחתי שם דיון אבל נראה לי קצת מוזר שמישהו שאני לא מכיר יעזור לי.. תודה בכל מקרה
  2. אני צריך לציין שאני בן 18 5 חודש לפני גיוס ואין לי שום ידע ויכולת מכאנית... אז זה נשמע לי קצת כמו סינית, האם במכון בדיקה אני יכול לקבל את החוות דעת הזו? ולדעתי התקציב שלי מאפשר לקנות חיפושית "שמורה" לא?
  3. התקציב שלי הוא בין 10 ל15 לרכישת רכב, יש לי על הכוונת כלה ב12K ואני צריך עצות מה לבדוק לפניי שאני קונה את הרכב... אני לא מצפה שהרכב יהיה מושלם כי זה בכל זאת רכב בן 30+ אבל ממה אני כן צריך להיזהר?? האם יש טעם לקחת רכב כזה לבדיקה? בקיצור אני צריך עצות, תודה.
  4. אפשר תמונות להמחשת ההבדלים החיצוניים?? תודה
  5. יש הבדל בצורה או שזה בכלל הבדל מכאני?? תודה
  6. זה פשוט מאד, בגלל שברכב סדאן רגיל עם "תחת" יש לחלון האחורי חיכוך עם האוויר והוא מוריד את רוב הלכלוך בזמן הנסיעה בשונה מרכב "אצ'בק" בו כל החלון האחורי אינו חשוף לחיכוך והלכלוך שמצטבר אינו יורד במהלך הנסיעה.
  7. משטרה צבאית יכולה לתת דו"ח לאזרחים?
  8. ממה שהבנתי החוק שונה והיום מותר להסיע יותר מ2 אנשים רק מגיל 21 גם אם יגמר לך הנהג חדש בגיל 19... אז אל תצחק, אני ישמח אם מישהו יוכל לאמת את זה (או יותר נכון לשלול את מה שאמרתי).
  9. כמו כל ריפוד לא? בכל מקרה זה כבר עניין שלי... למרות שאיפה שכתוב air bag על הכסא חשוף עם או בלי הגופיה, אז אם זה יוצא משם זה לא משנה. בכל מקרה השאלה שלי היא איך זה נראה לדעתכם ולא אם זה יחסום תכריות אוויר, אני מודה לכם על העצה תודה.
  10. הסתדרתי בפתרון זול ויצירתי... לדעתי זה יפה (התמונה קצת נמרחת מצטער...): http://img254.imageshack.us/img254/4669/imgp0544fz5.jpg פשוט עד שנה שעברה שיחקתי כדורסל בקבוצה ואני עכשיו לפניי גיוס ושמתי לב שלא יוצא לי ללבוש תחולצות האלו אז אמרתי נראה איך זה יצא בינתיים החברים אהבו וגם אני ובקשר לכריות אוויר תודה חידשת לי הייתי בטוח שזה גם מאחורה אבל לפי מה שאתם אומרים אין כזה דבר.
  11. יש לי פולו 2001 קומפורטליין כלומר 4 כריות אוויר 2 קדימה 2 אחורה כך שאין לי כריות בצד... אממ נפל לי גחל של נרגילה על הריפוד אבל עם זה עוד איך שהוא אפשר לחיות הריפוד נראה כמו הכומתה של חטיבה 900 (וזה לא יפה) בקיצור בכל מקרה אני חושב שכיסויים שחורים חלקים יהלמו את האוטו יותר מאשר הריפודים המקוריים... ואני מעדיף להישאר בתקציב של מתחת ל200 שקל...
  12. גם אופציה טובה יש לך תמונה אולי איך זה יושב? ואיפה אני יכול לקנות גופיות? וזה גם לכסאות האחורים או רק למקדימה?
  13. יש לנו אוטו דיפו במודיעין והמבחר שם לא מי יודע מה גדול בנוסף פעם אחרונה שקניתי ריפודים לאוטו השני שלנו לא ראיתי ריפודים כמו שאני מחפש (שחורים חלקים בלי כלום) וגם הייתי באוטו דיפו בצומת ביל"ו וגם שם למרות המחבר הגדול לא ראיתי משהו מיוחד ולא התלהבתי ממש, בכל מקרה יש מקום אחר לריפודים או שרק צומת בילו?
  14. הייתי מעוניין לקנות לרכב ריפודים אבל שלא יראה עזה , אני מתכוון בלי הרבה "קישוטים" וקשקושים, חשבתי על ריפודים מבד פשוטים בצבע שחור בלי כיתובים בלי כלום. אני כרגע עם הריפודים האורגילנים והם דיי התלכלכו ונהרסו... אני די נעול על ריפודים פשוטים מבד שחור בלי שום דבר ואם אין כאלו אז לפחות כמה שפחות קשקושים וכיתובים... אני גר במודיעין אבל אני מוכן לסוע לת"א ירושליים וכל עיר שהיא מרחק עד שעה נסיעה אבל בעקרון אני מקווה לקנות את הריפודים באיזור גוש דן או באיזור ירושליים. למישהו יש מושג איפה אני יכול לרכוש ריפודים כאלו ואיפה יש מבחר גדול של ריפודים? ועוד משהו יש לי כל מניי שפשופים על האוטו יש דרך כלשהי שאני יוכל למזער את הנזק הנראה לעין בלי ללכת לפחח? כלומר לקנות ספריי\משחה\משהו שיעזור לי לצמצם את הנזק הנראה לעין?
  15. יש מיאטה אוטומתית אבל זה לא אותו הדבר...
  16. החיפושית מכוערת??? אתה עושה צחוק או שאתה רציני? בין הרכבים הפשוטים והיפים ביותר אי פעם!
  17. בטח שהתבאסת... התבאסת שאתה נוסע מאחורי אאודי ולא בתוך אאודי
  18. 90 אלף פולו חדש מהחברה ? כנראה שאתה מדבר על יד שניה בכל מקרה לא תתאכזב לא יודע למה מישהו כתב שהבדל בין הפולו לגולף מבחינת איכות החומרים וההרכבה הוא לרעת הפולו כי זה פשוט לא נכון במקרה שלי.
  19. סתם שאלה למבו יש בארץ?
  20. נכון שהמנוע מתאמץ פחות "סל"ד נמוך יותר" אבל 2000 סל"ד של מנוע 2.4 ליטר לא שווים ל2000 סל"ד של מנוע 1.4 ככה שזה לא מדויק מה שאתה אומר , כמו כן מספר ההילוכים באוטו משפיעים גם כן על הסל"ד.
  21. כמה שווה אחת כזאת היום? ותקן אותי אם אני טועה קנית את הפיאט ב160 אלף ש"ח חדשה?
  22. אני לא יגרר לזה שוב , אני רק יכול להגיד שמבחינת הספק ההונדה יותר חזקה אמינות זה עניין של אקסמפלר ומבחינת משתלם לדעתי הרכב שתמצא במצב הכי טוב ביחס למחיר הוא יהיה הכי משתלם.
  23. ההגדרה של הצבא לניסן היא "מקסימום רכב במינימום אוטו" חוץ מזה היה לי ניסיון עם השתיים והניסן חזקה משמעותית מהבורה.
  24. 12.7 אם אני לא טועה ו175 קמ"ש שלך?
×
×
  • תוכן חדש...