Jump to content

Carjhpua

  • הודעות

    41
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Carjhpua

  1. יכול לספר מניסיון שלי לפני כמה שנים הרכב שלי (פאביה) עמד בחנייה ברחוב שהוצף עד גובה המנוע בערך, לאחר כמה ימים שהכל התייבש לקחתי את הרכב לבדיקה וראו שלא נכנס מים למנוע גם לא לתוך תא הנוסעים הייתה לי אפשרות או לקבל 95% מהמחירון אם אני תובע את העירייה או לשמור את הרכב. אני החלטתי לשמור את הרכב ולאחר קרוב לשנה התחילו לי בעיות במערכות חשמליות ברכב שבסוף עלו לי ביוקר. כ-5 שנים אחרי באותו רחוב עדיין יש הצפות כאלה שיש גשמים כאלה ואנשים שמנצלים זאת כדי להוריד את רכבם מהכביש.
  2. לא יצא לי לצלם מהצד לצערי, מגניב לראות רכב שמור בשנתונים כאלה.
  3. את האוריאה לקחתי בחשבון, בנוגע לשרשרת יש דרכים למנוע? או לבדוק משהו ספציפית בהיסטוריית טיפולים ע"י טיפול מונע או משהו? להחליף או לתחזק לפני הוראות היצרן אולי? הכוונה האם מתחזקים את השרשרת קמשאפטים הזאת או שזה משהו שרק המזל משפיע
  4. היי רציתי לשאול בנוגע לרכב פיג׳ו 3008 שנת 2019 מנוע דיזל 1.5 טורבו 93k קילומטר ב70 אלף ש״ח יד שנייה היה בליסינג 20k קילומטר ראשונים לאחר מכן יד פרטית. האם זה דגם אמין? מבחינת המנוע הבנתי שיש דגמים שהטיימינג טבול במנוע ואם לא מטופל בזמן גורם לבעיות, רלוונטי גם לדגם הזה? ואם לא איזה דברים חוץ מהיסטורית טיפולים חשוב לבדוק לפני?
  5. במקרה שלי הוא בהתחלה ניסה להעביר בעלות גם בלי אגרה משולמת והיה רשום שאין אפשרות, הוא שילם את האגרה וההעברה התאפשרה.
  6. לי חבר עשה העברת בעלות של הרכב שלו דרך האינטרנט בלי טסט חצי שנה בערך יותר מ3 חודש בוודאות, מה שכן בלי שהאגרת משולמת אין אפשרות להעביר בעלות. זה קרה השנה למי שתוהה.
  7. הבנתי תודה, אני חושב שכבר אעשה את זה דרך המוסך שהציע לי. החיסכון לא גדול מדי ובאמת חשבתי אולי זאת גם עבודה קטנה שאפשר להסתדר איתה.
  8. אני צריך להחליף חיישן נקישות בקרוב שיהיה לי טסט בגלל שנדלקה נורה צהובה של המנוע. הציעו לי לעשות את זה ב750 שקל, רציתי לדעת אם עדיף להזמין את החיישן מחו״ל כי ראיתי שמוכרים אותו בסביבות ה40-50 דולר. יכול להיות שיש איזה קאץ׳? הייתי מפרסם קישור של החיישן שמצאתי אבל לא יודע אם אפשר לפרסם פה
  9. היי התמזל מזלי והגלגל היחיד ברכב שלי שיש בו אום נגד גניבות התפוצץ ולא קיימת הבוקסה המיועדת לו.(אין אפשרות להחליף לאזרחי בנתיים) ניסיתי קצת במלחמה לדפוק עליו בוקסה יותר קטנה אבל האום גם סגור מאוד חזק ולא הצלחתי לפתוח עם ידית כח. אם אקנה בוקסה לאומים שחוקים יהיה לי יותר קל לפתוח? לא רוצה לקנות סתם משהו מצרף תמונה של האום. אחד מפורק ואחד שבגלגל שהוא נשחק קצת כבר
  10. אשמח לדעת מה עשית בסוף. היה לי ברכב יד שנייה גם 2 גלגלים עם אומים כאלה, באחד הגלגלים היה פנצ'ר ובפנצרייה הוא הרס לעצמו בוקסה בשביל להוציא את האום. עדיין נשארתי עם גלגל אחד בעל אום שונה ורוצה לפתור את זה לפני הפנצ'ר
  11. ידוע באיזה רחוב צולם? אני יודע שיש רחובות בתל אביב שהם לתחב"צ בלבד עד שעות הערב
  12. היי השבוע נכנסתי ברכב מאחור לא חזק מדי והיה בבעלותי רק ביטוח חובה. הבאתי לבחור את כל הפרטים שלי וכמובן שמיד הצעתי לו שאני אשלם לו על התיקון. הוא מבחינתו הסכים לא לתבוע כדי להתחשב בי ובשביל לא לשלם השתתפות עצמית + עליית פרמייה. אני הייתי בטוח שהתיקון יעלה עד 1500 ש"ח (מכה בדלת בגאז' לא צריך להחליף ומגן אחורי מעל הבמפר קצת מקום כן צריך להחליף) על פי תיקונים שעשיתי בעבר, אך הוא לא מוכן לתקן במוסך שלי (בגלל שהם ערבים) כשהלכתי איתו לפחח שלו הוא נתן הצעת מחיר של 5000-6000 ש"ח. אני כן רוצה ומוכן לשלם על הנזק שעשיתי אך אין לי את הסכום הזה בשלוף ויקח לי עד 3 שבועות להשיג אותו ( סטודנט בתקופת מבחנים כרגע) הבחור שפגעתי בו רוצה שאני אשלם למוסך שיתחיל את העבודה הוא במחינתו לא רוצה להוציא שקל. רציתי לשאול מה התרחיש יכול להיות אם אבקש ממנו לתבוע את הביטוח שיתבע אותי? כמה יותר כסף זה יכול לצאת לי ואם יכול לקרות משהו חוץ מכסף שאצטרך לשלם, אני שוקל את האפשרות הזאת רק בשביל שיהיה לי זמן לשלם. אני יודע שלא עולים על הכביש בלי צד ג' יש לי רישיון 8 שנים וזה חודש יחיד שנהגתי בלי צד ג' לנוכח מצב כלכלי לחוץ.
  13. יש לי מאזדה 3 2008 האצבק האורות דרך לא עובדים לי רק אורות גבוהים. בדקו לי את הנורות והפיוז והכל בסדר. אמרו לי שהבעיה בידית איתות צריך להחליף אותה לפני שאני קונה ידית איתות מישהו נתקל אולי בבעיה?
  14. היי שבוע טוב, אכן יש חור ובורח אוויר. מכיר אולי מכון שמתעסק באזור אשדוד-גדרה או תל אביב?
  15. שלום רציתי לברר לגבי עלות החלפה של הבוסטר של הדוושת בלם. בדוושה יש איזו בוכנה שעוזרת לבלום וברכב יש חור כנראה בבוכנה או משהו כזה שבורח אוויר והבלימה קשה. רציתי לשאול אם טיפול בדבר הזה דורש החלפה של כל המערכת או יש אפשרות גם לעשות טיפול אחזקה. בנוסף מה העלות לסדר דבר כזה?
  16. מלך באתי להעיף ב1000-1500 חחחח פירסמתי בפייסבוק בחצי שעה מכרתי ב3000 אבל מתקשרים אליי בני דודים כבר 4 שעות לא משחררים
  17. יש בבעלותי פאביה 2010 שלאחר 4 שנים וקצת הזנחה הלך המנוע לרכב. הגעתי להחלטה לא לתקן את הרכב כי לא משתלם, רציתי לדעת מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להוריד את הרכב מהכביש כמו שצריך. קבעתי תור למשרד הרישוי לעוד שבועיים(הכי קרוב שהיה) ויש לי כמה שאלות. 1) אני יכול לדבר עם מגרש שיגיע לפנות את הרכב שלי עוד לפני התור במשרד הרישוי והאם אני צריך איזה אסמכתא ממנו? 2) בביטוח אומרים לי שעד שלא אביא להם אישור ממשרד הרישוי שהורדתי את הרכב מהכביש אי אפשר להקפיא או לבטל את הביטוח, זה נכון? 3) הגיוני לבקש בסביבות ה1000 ש"ח על הרכב?(מנוע הלך, מצבר חדש הוחלף החודש, גאנטים מגנזיום)
  18. אז ככה היה לי עבר ביטוחי מ10.2020 עד 10.2023 ברציפות. מ11.23 עד 03.24 שזה עכשיו היה לי רק ביטוח חובה בהפול מהסיבות שלי. עכשיו כשאני מנסה לבטח את הרכב שום חברה לא מסכימה לבטח אותי בגלל שכמה חודשים לא היה לי ביטוח. מה שלא מובן לי איך שהייתי נהג צעיר וחדש ובלי עבר ביטוחי יכלתי לבטח את הרכב וגם בפחות ממה שמציעים לי היום.
  19. מעולה, תשלום על 2 שנים של רישיון רכב, טסט 1 וביטוח אני אעשה מיד לאחר הטסט. תודה רבה
  20. שלום חברים אני רוצה להבין מה בדיוק לעשות עם הרכב שלי שיהיה כשיר לנהיגה על הכביש. לרכב שלי לא היה טסט מה10/22-10/23 (אוקטובר זה גם החודש שאני מחדש את הרישיון רכב). עכשיו את הרישיון רכב שצריך לשלם מ10/22 שילמתי ואני עכשיו אשלם גם את החדש מ10/23 כי הבנתי שרישיון רכב צריך לשלם כל שנה גם אם לא נסעת אי אפשר לשלם על 2023 בלי לשלם על 2022. עכשיו השאלה אם זה ככה גם עם טסטים. אני צריך לעשות עכשיו 2 טסטים לרכב? או אם אני ניגש אחרי ששילמתי רישיון רכב שנתיים אחורה מספיק לי טסט 1.
  21. כן, הזמנתי מאיביי לפי המספר הסידורי שהיה על שלי.
  22. יש לי סקודה פאביה 2010 ובחורף שנה שעברה הרכב עבר הצפה, בעקבות זאת צצו במהלך הזמן תקלות בגלל הרטיבות במקומות מסויימים. דלקה לי נורת כריות אוויר שלפי מחשב הצביע על בעיה במחשב כריות אוויר, החלפתי אותו באחד אחר ועכשיו נשאר רק לקודד אותו אבל זה מזהה גם תקלה בכרית אוויר צד בצד של הנהג ושל הנוסע מקדימה. https://drive.google.com/file/d/1DJGGy6ZlLuoa5SFvnae6Q1KdJcuOZ3cX/view?usp=sharing מצורפת תמונה של התקלה, רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לסדר את התקלה של החיישנים. להחליף אותם, למנסות אולי לפתוח ולנקות ואיפה הם נמצאים?
  23. הכתובת מעודכנת, קשה לתפוס אותם גם אם אני בוחר לחכות למענה אנושי בסוף עונה מישהו שרושם את המספר שלך ומנתק. השאלה אם יש לי אפשרות לעשות רענון נהיגה בלי המכתב מהדואר?
  24. שלום הוצאתי רישיון ב2016 ולא קיבלתי אף פעם זימון או דרישה לקורס נהיגה מונעת. עכשיו במרץ הרישיון שלי יהיה פג תוקף והבנתי שאם לא עשיתי רענון נהיגה לא אוכל לחדש את הרישיון. איפה אני יכול לברר אם אני צריך לעשות את הקורס ולקבל זימון או משהו?
  25. עולה 600 שקל וחבל לי סתם לזרוק הוא חדש ולא מצליח למצוא מה לעשות איתו זה לא איזה חלק עם ביקוש גבוהה
×
×
  • תוכן חדש...