Jump to content

Acoca_N

  • הודעות

    137
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Acoca_N

  1. איזור המרכז
  2. תודה על ההכוונה, אבל אשמח גם להמלצות על פחחים טובים.
  3. רוכב האופניים בריא ושלם. לי זה ממש לא ברור להחליף לחלק חדש, כפי שציינתי בפוסט, את זה כבר עשיתי בטסלה הקודמת שלי, מכה בדלת האחורית של מודל y, הפעלתי ביטוח. כמובן שהאינטרס של המוסך הוא להחליף את החלק. לא אתחיל לפרט פה איזו עבודה גרועה עשו לי, החל מאי התאמה לצבע המקורי ועד הרכבה עקומה של החלק עצמו. וזה עוד מבלי לדבר על רישום בהעדר התביעות של הביטוח וירידת ערך. אז כן, בהחלט אעדיף לתקן מבלי להחליף אף חלק.
  4. אהלן חברים טסלה מודל 3 היילנד, חודשיים על הכביש. נכנס בי רוכב אופניים חשמליים במהירות גבוהה וגרם ללא מעט נזק. בנוסף הוא נחת על מכסה הפגוש הקדמי וקצת עיקם אותו. אני פחות מעוניין להפעיל את הביטוח כי בוודאות המוסך ימליץ להחליף את כל הטמבון ויש לי ניסיון מאוד מר עם הטסלה הקודמת שלי בהחלפת וצביעת חלקים חדשים. האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הנזק מבלי להחליף את הטמבון?
  5. Acoca_N

    רשמית: טסלה בישראל

    התקשרתי, לנציג שירות לא היה מושג על מה אני מדבר.
  6. Acoca_N

    רשמית: טסלה בישראל

    אני רוצה להזמין. יש איזו דרך כלשהי לברר/לוודא שאני מקבל רכב עם חומרה 4?
  7. Acoca_N

    רשמית: טסלה בישראל

    יש למישהו מושג האם הייצור של מודל y עם חומרה 4.0 החל כבר בברלין? ואם כן אז מתי צפוי להגיע אלינו?
  8. השקע האדום מחובר ומוזן ישירות מהלוח. מדוע כתבו לי מהשירות של טסלה שלא ניתן להטעין את הרכב מהחיבור הזה? רק בגלל שהם לא מוכרים מתאם?
  9. מדובר על מקום עבודה, מבנה תעשייה איפה שהעסק שלי נמצא. אין לי מושג לגבי האמפר, אצרף תמונה של לוח החשמל…
  10. אני צריך איזשהו מתאם? זה מה שענו לי משירות הלקוחות של טסלה כאשר שאלתי אותם את השאלה הזאת: שלום רב, לצערי לא ניתן לחבר את המטען הנייד לשקע תל פאזי מכיוון שאנו לא מוכרים מתאם המתאים לכך. המשך יום נעים, תומר - צוות טסלה
  11. שלום לכולם האם ניתן לטעון את הסוללה של הטסלה בקצב טעינה מקסימלי מבלי להתקין את עמדת הטעינה שלהם? יש לי שקע כזה (תמונה מצורפת) תלת פאזי. תודה לעוזרים
  12. Acoca_N

    ג'נסיס GV60 בדרך?

    לדעתי התמחור חזירי ביותר. רכיבה על הגל של הטרנד החשמלי עם ביקושים מאוד גבוהים. לא יודע אם ניתן להשוות, אך זה מרגיז במיוחד כאשר ה GV70 עולה 30K פחות כשמשווים את רמות הגימור הגבוהות.
  13. Acoca_N

    ג'נסיס GV60 בדרך?

    לא מדוייקים. יכולה להיות סטייה של 5k מהמחירים שאני כתבתי, לא יותר. בכל מקרה, סביר להניח שעד תחילתו של השיווק הרשמי ביום ראשון, ישארו רכבים ספורים. המלאי נמכר ברגעים אלו.
  14. Acoca_N

    ג'נסיס GV60 בדרך?

    סוכנים באולם התצוגה.
  15. Acoca_N

    ג'נסיס GV60 בדרך?

    עדיין לא, השיווק נפתח לקהל הרחב ביום ראשון. בנתיים הסוכנים סוגרים הזמנות עם אנשים שמוכנים לשים 5k מקדמה בלי מפרט ומחיר סופי. יש להם הקצאה של כ 200 רכבים שאמורים להגיע במספר משלוחים עד סוף השנה. אספקה ראשונה אמצע יולי.
  16. Acoca_N

    ג'נסיס GV60 בדרך?

    פרימיום 2×4, 228 כ"ס, 520 ק"מ טווח. מחיר - 295k - 300k פרימיום 4×4, 318 כ"ס, 62 קג"מ, 470 ק"מ טווח. מחיר - 325k - 330k לקשרי 4×4, 318 כ"ס, 62 קג"מ, 470 ק"מ טווח. מחיר - 350k גרסת הקצה אולטימט 4×4, 480 כ"ס, 71 קג"מ, 466 ק"מ טווח מחיר - 450k
  17. בימים הקרובים יפתח פנקס ההזמנות ל GV60 EV, הם רוצים 10k מקדמה לשריין רכב.
  18. ג'נסיס GV-60 EV.
  19. 2,580 שח כולל הכל. אפשרות רכישה בסיום העסקה - 15% הנחה ממחיר המחירון. החיוב החודשי הוא קבוע. מחירון הרכב לא מעניין, אלא אם אתה מתכוון לרכוש את הרכב בסיום התקופה.
  20. מחיר הרכב ב 2018 היה 170, היום המחיר המשוקלל הוא 110. התשלום החודשי של דמי השכירות בלבד ללא המרכיבים הנוספים היה 2,030 שח כולל מע"מ. בתוספת מקדמה ע"ס 8,900 שח.
  21. לפני כשבועיים סיימתי עסקת ליסינג פרטי עם שלמה סיקסט. שלוש וחצי שנים, מיצובישי אקליפס קרוס. שילמתי 89 שח לחודש על אי-השבה לקדמות וביטול השתתפות עצמית. הרכב הוחזר להם עם מספר מכות ושפשופים קלים במספר מוקדים. לא הייתה שום התייחסות מצידם ולא חויבתי על כלום. חידשתי איתם עסקה לשלוש שנים נוספות על יונדאי טוסון עלית. אני לא מעודכן במחירים של חברות אחרות, ובלי להתייחס למחיר, לדעתי הם מציעים את עסקת הליסינג פרטי עם התנאים הטובים ביותר.
  22. שלמה סיקסט - יונדאי טוסון רמת גימור Luxury 8,900 ש"ח מקדמה, 2,760 ש"ח לחודש, 36 חודשים. 20,000 ק"מ בשנה (אפשר להגדיל ל - 25,000 ק"מ בתוספת תשלום), ביטוחים, טיפולים (כולל בלמים), אי-השבה לקדמות, ביטול השתתפות עצמית, מצבר וסט צמיגים. ניתן לצאת מהעסקה ולהחזיר את הרכב בכל שלב, קנס היציאה - 2,000 ש"ח
  23. Acoca_N

    רשמית: טסלה בישראל

    אתה צודק, אך העניין הוא סוג התלונה. כדוגמא ניקח את הטוסון, אני בטוח שמתוך אלפי האנשים שהזמינו מבלי להכיר את הרכב, חלקם גילו חוסר התאמה לצרכים שלהם והתבאסו. אבל בוא, יש הבדל עצום לבין מה שקורה עם טסלה...
  24. Acoca_N

    רשמית: טסלה בישראל

    לא הבנתי, אתה חושב שרוב ציבור רוכשי הטסלה היו מודעים לבעיות ורכשו בכל מקרה?
  25. Acoca_N

    רשמית: טסלה בישראל

    "לפחות"?! זאת החובה שלהם לתקן. אם אני הייתי צריך לבזבז אפילו יום עבודה אחד בגלל תקלה כזאת או אחרת ברכב שחודשיים על הכביש אז הייתי מאוד מתבאס. הרוב המוחלט של הרכבים לא רואים מוסך בשנים הראשונות שלהם מעבר לטיפול שנתי. כמות התקלות שרכבי טסלה חווים בארץ היא בלתי מתקבלת על הדעת. תוסיף לזה מרכז שירות אחד על כל הארץ עם זמני המתנה של חודש. אני שמח שלא הייתי פזיז והצלחתי לעמוד בפיתוי של להזמין את הפרופורמנס, שום תאוצה, מהירה ככל שתהיה לא שווה את זה. חברה פח.
×
×
  • תוכן חדש...