Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה ולצערי לא גיליתי משהו מיוחד.

אני כן יודע שספויילר ללא אור בלימה לא מצריך שום אישור מיוחד, לגבי ספויילר עם אור בלימה כדאי לשאול מישהו שיש לו כזה ברכב ולראות האם זה רשום ברשיון הרכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לי יש ספויילר בגטס, ולא רשום לי משהו מיוחד ברישיון.

ד"א עבודה יפה ונקייה, אני גם רוצה לצבוע את הספויילר שלי מכיוון שהוא דהה.

יש המלצות? ללכת לפחח?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מה ש4Real אמר נשמע הגיוני.

Car Man - אכן אני ממליץ ללכת לפחח - בישביל 100-150 ש"ח הוא יעשה לך עבודה טובה.

אל תשכח שבמקרה הזה רק החומרים (פחית צבע + פחית לכה 140 ש"ח) עולים בערך אותו המחיר ואין טעם לבצע את העבודה עצמאית.

פורסם

תתחדש, בהחלט מוסיף לרכב. רק חידוד - מה ששמת לדעתי נקרא כנף. ספוילר זה לרכבי האצבק, ששמים למעלה (כמו אצלי נניח, למרות שאצלי המקורי הוא קטן ולא בולט).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנתי את הכוונה שלך , אבל חיפוש בגוגל עם צמד המילים "CAR SPOILER" מראה בעיקר רכבי סדאן עם כנף כזו.

על פי איזה מקור ספויילר זה רק לרכבי האצ'בק?

עריכה: גם צמד המילים "ספויילר לרכב"

מראה בעיקר רכבי סדאן ובינהם אימפרזה טורבו..

פורסם
פורסם

קראתי את מה שהוא רשם שמצד אחד נשמע כנכון, אבל מצד שני איך זו יכולה להיות טעות אם אפילו ליפני סביבות ה 8 שנים שהייתי משחק עוד בNFS (ממש הראשונים שיצאו UN 2 ) הייתה אופציה לבחור "Spoiler" ואכן היית בוחר ספויילר מכל הסגנונות האפשרים, גם שמתרומם בסוף וגם שבאוויר לחלוטין.

מעניין מה המקור שלו למושגים האלו כי לא נתקלתי בהם מעולם.

פורסם

ספוילר בתאכלס זה קדימון שצריך להרוס לך את הסרט שאתה הולך לראות :wink:

אין לי מושג מאיפה הוא לקח, אבל היו על זה דיונים לא פעם ולא פעמיים, וזה מה שהיה זכור לי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...