Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מע' SQ לסיטרואן C3. מקדימה הבנתי שאפשר לשים קומפוננטים 6.5.

מחפש המלצה לרמקולים ומגבר.

לגבי תקציב קשה לי להגיד, כי אני מתכוון לקנות הכול יד שנייה ולאט לאט, לא הכול במכה.

פורסם

השאלה היא למה אתה מכוון? לטופ של הטופ? או משהו סביר?

בהיעדר תקציב וכיוון אנחנו לא נוכל להחליט לך..

הכי טוב יהיה שתגיע למפגשים ותקשיב למערכות שונות כך תקבל מדד למה שאתה רוצה להגיע אליו.

תאמין לי מניסיון גם אחרי שימליצו לך עם תקציב והכל אתה בטוח תרצה לשנות משהו אחרי שתקשיב לדברים אחרים, אז תעשה לעצמך טובה ותחסוך את השלב הזה.

בהצלחה!

פורסם

התקציב הוא בערך 2500-3000 כשאני מתכוון לקנות כל מה שאני יכול יד שנייה. אני לא מכוון לטופ של הטופ, אני רוצה מערכת באיכות טובה לאדם הסביר.

2500-3000 זה התקציב לרמקולים + מגבר, כל שאר הדברים (חיווט, קבלים, איטום, סאב וכו,) יבואו אחרי זה בשלבים במידה ואני ארגיש שאני צריך ויש לי תקציב.

תודה

פורסם

מה לגבי רדיו דיסק? ציינת שהתקציב הוא למגבר וסט.

איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב?

וגם חשוב הייתה לך כבר מערכת בעבר שאהבת? סט רמקולים מסויים שאהבת את הצליל? לכל חברה ייחוד משלה וזה חשוב שתתחבר לאופי הצליל של הסט והרדיו דיסק שתרכוש.

אם לא אני מציע שתריץ חיפוש קצת על צליל חם/קר שתדע למה תעדיף להתחבר, שלא תקנה ואח״כ תתאכזב.

פורסם
2500-3000 זה התקציב לרמקולים + מגבר, כל שאר הדברים (חיווט, קבלים, איטום, סאב וכו,) יבואו אחרי זה בשלבים במידה ואני ארגיש שאני צריך ויש לי תקציב.

תודה

סתם לידע כללי, איך תחבר את כל הרכיבים ללא חיווט? או לחילופין, האם אתה מתכוון להשאר עם החיווט הדיפולטי ברכב ולהחליף לחיווט איכותי יותר כשיהיה לך כסף?

משהו כאן לא מובן לי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז ככה....

לגבי חיווט יש לי את הכבלים של החשמל עוד מהג'יפ... אני צריך רק את ה-RCA, וזה לא נחשב בתקציב לצורך העניין....

אני מתכוון לחבר את המערכת לטאבלט ככה שרדיו דיסק לא רלוונטי, לגבי איך לחבר גם על זה עוד יהיו לי הרבה שאלות כנראה :-)

לגבי הצליל אני אוהב צליל חם... בבית הרמקולים שלי הם אינפיניטי אם זה אומר משהו למישהו...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...