Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל משתמשי הפורום

לפני כשנה נדלקה לי מנורת בדוק מנוע במוסך איבחנו שהממיר גמור , אני שמכיר את התקלה מקריאה פה בפורום הבנתי שזה נידלק לכל מי שיש קורולה מהשנתונים האלה , בנוסף ריפוד התקרה צנח

מחפש מוסך לטיפול 150 אלף

לתיקון הריפוד ולדרך לכבות את המנורה

יש לציין כי הרכב עבר בטסט את בדיקת זיהום האוויר עם המנורה דולקת משמע הממיר תקין

ד.א לפני שנה טיפלתי בנושא הבוצה במנוע

והאם יש משהו מיוחד בטיפול 150 שצריך לעשות חוץ מהחלפת שמן מנוע + פלאגים + מסנן

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

בנושא הממיר הקטליטי אני ממליץ לך לפנות ליוסי מאבי פרטס שעשה דוקטורט בנושא ויוכל לתת לך פיתרון טוב, מקצועי וזול. מדובר בתופעה נפוצה למדי בקורולות מהמודל הזה.

בנושא הריפוד כל רפד רכב יוכל לעזור לך.

פורסם

נושא הממיר בטויוטות משנתונים אלו הינו נושא מוכר וידוע.

ישנן מספר שיטות לפתור את התקלה, נתחיל מהזולה והיעילה - ניקוי הממיר .

ישנו הליך ייחודי לניקוי הממיר הקטליטי, להלן הקישור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=361540

עלות הניקוי לטויוטה היא כ-400 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.

בכל אופן אנו מוכרים גם את הממירים עצמם ונותנים אחריות מלאה על הניקוי, כלומר אם הניקוי אינו יעיל תקבל החזר מלא על עלות הניקוי התקנת ממיר (ברוב המקרים בטויוטה הניקוי פותר את הבעיה)

לשאלות נוספות אשמח לסייע

• תוכן חדש...