Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי שיטת צבירת הנקודות החל מאפריל 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest itzik.sharabi
פורסם

אהלן חבר'ה,

לצערי קיבלתי היום דו"ח מהירות הכולל 8 נקודות.

השוטר אמר לי שמכיוון שאין לי עדיין 10 שנים רישיון אז פרק זמן צבירת הנקודות שלי הוא 5 שנים ולא שנתיים כמו אצל נהג ותיק יותר.

חיפשתי מידע על כך באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בנוגע להארכת תקופת הצבירה.

האם עדכון החוק אכן בוצע?

נוסף לכך מה שכן מצאתי זה זה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2847701,00.html

בכתבה כתוב שכל נהג שיש לו 6 נקודות או יותר יזומן לקורס רענון נהיגה עד שנה מיום קבלת הנקודות.

יתכן כי אקבל רענון נהיגה על עבירה בודדת בשנתיים האחרונות?

פורסם
אהלן חבר'ה,

לצערי קיבלתי היום דו"ח מהירות הכולל 8 נקודות.

השוטר אמר לי שמכיוון שאין לי עדיין 10 שנים רישיון אז פרק זמן צבירת הנקודות שלי הוא 5 שנים ולא שנתיים כמו אצל נהג ותיק יותר.

חיפשתי מידע על כך באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בנוגע להארכת תקופת הצבירה.

האם עדכון החוק אכן בוצע?

נוסף לכך מה שכן מצאתי זה זה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2847701,00.html

בכתבה כתוב שכל נהג שיש לו 6 נקודות או יותר יזומן לקורס רענון נהיגה עד שנה מיום קבלת הנקודות.

יתכן כי אקבל רענון נהיגה על עבירה בודדת בשנתיים האחרונות?

אני מצטרף לשאלה!!! יש לי 6 נקודות על אין כניסה

פורסם

או שלא הוסבר לך נכון או שלא הבנת נכון.

10 שנות וותק בנהיגה ו-5 שנים ללא עבירות קודמות - הינן קריטריונים לרישום דו"ח אזהרה. הווה אומר , כי אם חפץ ליבו של השוטר שמימלז אותך לרשום לך דו"ח אזהרה בלבד מאשר דוח קנס, יכל השוטר לעשות זאת רק אם הרשום לעיל מתקיים.

לגבי תקופת צבירה - שיטת הניקוד היא סנקציה שמבצע משרד הרישוי ולא המשטרה, לכן את המשטרה לא מעניין נקודות ובטח שלא תקופת צבירה, עד אשר אותו נהג יגיע למצב של פסילת רשיונו.

שבת שלום,

:evil:אחינו הנהג:evil:
  • תוכן חדש...