Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הוצאתי את הרכב שלי מהמוסך של סבא,

שם עשו לי אטם ראש מנוע והחליפו לי רדיאטור וכל מיני טיפולים קטנים כגון כיוון פרונט,ברקסים וכל מיני תושבות.

אכן אני מרגיש הבדל בנסיעה יותר נעימה ורכה, אבל התגלתה לה בעיה חדשה מוזרה מאוד הטורים אינם יציבים בניוטראל ובזמן נסיעה בטורים הראשונים אחרי עזיבת גז. אני לא מאמין שסבא שלי הוציא לי את הרכב עם תקלות לא פתורות (לא הייתה לי בעיה כזו אף פעם) השאלה שלי היא מה יכולה להיות הסיבה?

אולי אחרי התקנת אטם יש בעיות בטורים? אולי נגעו במפלג?

ואני השבוע לא יוכל לקחת את הרכב חזרה אליו.

יש רעיונות?

תודה

פורסם

אני לא מוצא כפתור "ערוך" אז בקיצור קראתי פה ושם על מנוע צעדים ועוד כל מיני סיבות שאין לי מושג אם אכן נכונות

מה שאני יכול להוסיף לסיפור למעלה זה שהמנוע היה חם(חום רגיל) יש לי פילטר אויר פתוח וזה נשמע פשוט יניקת אוויר שונה

אני חוזר ומוסיף עלפי הרעש בלבד משהו שונה.

• תוכן חדש...