Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קיט להתקנת מגבר 4G יש לי בקיט חוטים לרמקולים, חוט פלוס אדום, חוט רימוט כחול, חוט מינוס שחור, כבל RCA, כל מיני אזיקונים, נעלי כבל, ופיוז.

שאלה אחת.

הפיוז מתחבר לכבל של הפלוס נכון?

אני מוציא את הפלוס מהמצבר דרך הקיר אש, מחבר שם את הפיוז, ואז מהצד השני שמתחבר לפיוז אני מושך דרך הדלתות עד המגבר?

גם את הרימוט אני מעביר דרך הדלתות?

וה-RCA?

אני יודע שצריך להעביר RCA בצד אחד ופלוס בצד שני שלא יהיו קרובים למניעת רעשים.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת למתקין שיתן לך לפחות הסבר קצר לגבי ההתקנה איך לעשות ובאיזה סדר

אל תנסה להתקין לבד אם אתה לא יודע בוודאות איך להתקין.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני יודע בערך אני לומד אלקטרוניקה בבית ספר (יותר נכון למדתי, עכשיו סיימתי י"ב), גם מגיל קטן אני עוזר לאבא שלי עם כל מיני דברים לבנות, להכין דברים אז יש לי ידע די טוב יחסית לילד בגילי.

אבא שלי מבין בחשמל אני יחכה עד הלילה שהוא יחזור וירכיב איתו כבר רק רציתי להיות בטוח בזה.ף

פורסם

דרך אגב המערכת מחוברת פלוס צהוב למצבר ופלוס אדום לסוויץ, עכשיו כל פעם שנותנים סוויץ המערכת נדלקת, אבל מתאפסת.

יש דרך שהיא תקבל מתח עדיין רק שהסוויץ פתוח אבל לא תתאפס?

הכוונה שהשעון, הגדרות מתאפס נגיד שמעתי מהUSB אז זה עובר חזרה לדיסק או מה שמתחיל עם זה.

השעון חוזר ל12 וההגדרה נגיד קבעתי לחתוך את הסאב בFLAT באקולוויזר אז זה מתאפס לLOUDNESS.

יש דרך לסדר את זה בלי לתת מתח קבוע על ידי איחוד 2 החוטים?

• תוכן חדש...